Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Administratia Stefan, pe placul presedintelui Camerei Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost vineri, 15 septembrie, Ă®n Piatra Neamt, ocazie cu care a participat la deschiderea anului scolar Ă®n cĂ®teva unitati de Ă®nvatamĂ®nt. Dupa mai multe activitati Ă®ntreprinse Ă®n municipiul resedinta de judet, Bogdan Olteanu s-a declarat multumit de ceea ce a gasit la Piatra Neamt. „Am venit la Piatra Neamt Ă®n primul rĂ®nd ca sa particip la deschiderea anului scolar si am gasit scoli frumoase. Am mers si la Liceul Economic, unde nu eram asteptati, si am gasit totul Ă®n ordine. Profesorii nemteni au participat la deschiderea anului scolar si au facut asta pentru elevi si parinti, nu pentru oamenii politici, Ă®ntrucĂ®t pe noi, guvernantii, sĂ®nt suparati din motive salariale. Am vazut Colegiul National «Petru Rares», recunoscut pe plan national pentru meritele sale, am vazut Colegiul «Gheorghe Cartianu», unde se formeaza specialistii Ă®n servicii, dar si Liceul Economic, unde este o foarte buna scoala de turism. Am observat ca Primaria si Consiliul Local Piatra Neamt stiu sa investeasca Ă®n infrastructura sco-lara. La Vaduri, am vazut o scoala frumoasa si se observa de la o posta ca primarul este un bun gospodar. Orasul Piatra Neamt este frumos si acum mi se pare si bine administrat. Aveti aici un potential turistic major si dezvoltarea sa trebuie sa primeze Ă®n locul industriei grele, care sa sustina orasul. Consider ca am depasit acest nivel si trebuie pus accentul pe dezvoltarea turismului care va duce la cresterea nivelului de trai din Piatra Neamt“, a declarat Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor.
Judetul Neamt a primit, de circa o luna, suma de 150 miliarde de lei, bani cu care se vor reface scolile distruse de inundatii, Ă®n anul 2005. De asemenea, Ă®n baza unei ordonante guvernamentale, se aloca bani pentru realizarea de poduri, podete si alimentari cu gaze si apa Ă®n mediul rural. Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, a declarat ca, Ă®n baza respectivei ordonante, din acest an se extind categoriile de proiecte cu realizarea a o mie de terenuri de sport, Ă®n 3.000 de comune din tara. Acestea vor fi lansate din 2007 si finantarea se va asigura pe principiul „primul venit, primul servit“. Aceste proiecte trebuie finalizate pĂ®na Ă®n 2009.

Articol afisat de 1675 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective