Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor cauta prima victorie în campionat

Moldocor Piatra Neamt vrea sa-si asigure prima victorie în aceasta editie de campionat, în etapa a III-a a Ligii I la fotbal în sala, contra celor de la Clujana Cluj Napoca. Partida va avea loc în Sala Ceahlaul, de la ora 17, iar gazdele spera sa repete jocul bun din prima runda, cînd au facut 1-1 cu Poli Timisoara. Cristi Vornicu, managerul clubului pietrean, a spus ca jucatorii sînt concentrati asupra acestei întîlniri, toti dorind sa nu paraseasca terenul decît în urma unei victorii. „Am discutat cu toti componentii lotului si fiecare doreste un succes. Am trecut pe lînga o victorie în jocul cu Poli Timisoara si ne-a parut rau ca nu am învins atunci. Meritam macar pentru daruirea cu care am jucat“, a declarat Cristi Vornicu. Conducerea tehnica a formatiei nemtene a urmarit cîteva înregistrari cu jocuri ale adversarului de astazi, Clujana Cluj Napoca fiind fosta echipa Unirea Seini, cu care Moldocor a mai jucat în urma cu doua sezoane în Divizia B. Antrenorul gruparii ardelene este Cristi Dulca, fost jucator la Ceahlaul, Rapid si fost component al nationalei Romaniei la Campionatul Mondial de fotbal din Franta, în 2006. „Fiind vorba despre fosta echipa Unirea Seini, stim ca nu si-au schimbat prea mult lotul. Astfel ca informatiile despre ei sînt destul de bune. ÃŽn urma cu doua sezoane, cînd am jucat în «B» contra lor am fost învinsi o data cu 5-2 si am cîstigat returul cu 8-7. Sper sa cîstigam si de aceasta data, chiar daca va fi o victorie la un gol diferenta“, a mai afirmat Vornicu.
Antrenorii Cristi Coroama si Gabi Bucur nu au probleme de lot, în afara lui Claudiu Serban, astfel ca se asteapta la un meci bun al elevilor lor. Tehnicienii se bazeaza si pe un moral destul de bun al jucatorilor, în ciuda ultimelor doua înfrîngeri, dar si pe un ajutor major din partea publicului, sperîndu-se la o prezenta numeroasa a acestora. Arbitrii delegati sa conduca acest meci sînt Gabriel Caloian (Buzau) si Sorin Muntean (Tîrgu Mures), rezerva va fi Cezar Ionescu (Buzau), iar observator tîrgmureseanul Dorin Naste.
Partidele programate în etapa a III-a a Ligii I la futsal sînt: Futsal Municipal Constanta - Poli Timisoara, Moldocor Piatra Neamt - Clujana Cluj Napoca, Athletic Bucuresti - Cosmos Pitesti, Energoconstructia Craiova - United Galati, ACS Odorheiu Secuiesc - Metropolis Bucuresti, Informatica Timisoara - FC CIP Deva, Quasar Deva - Energia Vulturu Focsani.

Articol afisat de 1756 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective