Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, meci dezolant în campionatul de fotbal în sala

Moldocor Piatra Neamt a jucat foarte slab în partida din etapa a III-a a Ligii I la fotbal în sala si a pierdut pe propriul teren cu 0-3 (0-0) în fata celor de la Clujana Cluj Napoca. Dupa 1-1 cu Poli Timisoara era de asteptat un joc mai atent al gazdelor si mai plin de determinare. Este de înteles jocul slab atunci cînd sînt emotii, dar nu mai este de înteles ca nu se alearga pe teren sau nu se face marcajul cum trebuie. Cristi Coroama (foto), antrenorul fotbalistilor pietreni, a declarat ca elevii sai au jucat foarte slab si ca nu au fost determinati sau ambitiosi, dar poate ca trebuia ca pe unii sa îi tina mai mult pe margine pentru a-i învata ca totul se plateste. Moldocor a platit tribut atitudinii, una extrem de delasatoare. Priviri urîte în teren, raspunsuri la adresa celor de pe banca atunci cînd s-a gresit si faze tratate cu indiferenta. O impresie proasta lasata de jucatori, dupa ce în vara au dovedit cu totul altceva în returul barajului de promovare în Liga I. „Ma îngrijoreaza faptul ca nu marcam în jocurile de pe teren propriu. Nu vroiam sa ajung sa zic asa ceva, dar sînt nevoit sa recunosc faptul ca ne lipsesc Serban si Lungu“, a declarat Cristi Coroama, la finalul întîlnirii.
De partea cealalta Clujana a profitat de degringolada din jocul gazdelor. Au fost foarte aproape de a înscrie si în prima repriza, au dominat teritorial meciul, au avut o posesie mult mai mare a balonului si au jucat cu mult calm si cu multa atentie fiecare faza. Clujenii anuntasera ca vin la Piatra Neamt sa cîstige, astfel ca determinarea a fost punctul lor forte. Au deschis scorul în urma unei faze în care Suteu a fost lasat liber la sase metri si a marcat printr-un sut fara sperante pentru Ciobanu. Era minutul 22 si destinatia celor 3 puncte era deja cunoscuta, avînd în vedere situatia din teren. A urmat golul lui Cioara, care a marcat din unghi, în minutul 26, pe lînga Ciobanu, si a doua reusita lui Suteu (‘31), care a facut o preluare de efect în fata portarului pietrean si l-a învins în urma unui sut din întoacere. Florin Ciobanu nu poate fi blamat pentru golurile primite, portarul Moldocorului avînd alte 7-8 interventii în situatii clare de gol. Singurul capitol la care Moldocor a punctat a fost la „suturi în bara“, prin Mortun, în minutul 15, dar si aici gazdele au pierdut duelul, pentru ca Cioara (‘13) si Sergiu David (‘33) au zguduit si ei barele portii lui Ciobanu.
Pentru Moldocor urmeaza aproape 3 saptamîni de pauza competitionala, deoarece nationala are programate cîteva jocuri de verificare, perioada în care antrenorii Cristi Coroama si Gabi Bucur pot sa mai repare unele probleme din jocul echipei lor.

Articol afisat de 1558 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective