Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic, meci de foc la Galati

Unic Piatra Neamt va juca, astazi, al II-lea meci al campionatului romanesc, editia 2006-2007. Sortii au decis ca si acest meci sa se dispute în deplasare, ca si cel din prima runda, numai ca dificultatea este cu totul alta. Adversarul este CSU Metal Galati, formatie care este interesata de titlul national în 2007 si care a facut transferuri importante în intersezon, aducînd multe jucatoare din Serbia, ca si antrenorul principal. Importanta jocului este mare si pentru ca gazdele au debutat cu stîngul în noul sezon, 0-3 la Dinamo Bucuresti, iar galatencele nu pot suporta o a doua înfrîngere consecutiva în fata unei alte contracandidate la suprematia nationala.
Membrii delegatiei Unicului sĂ®nt constienti ca jocul de la Galati este extrem de important. AtĂ®t antrenorul Marian Constantin, cĂ®t si capitanul Florentina Nedelcu sĂ®nt Ă®ncrezatori Ă®n puterea de lupta a formatiei pietrene si Ă®n capacitatea de a cĂ®stiga acest duel. „Nu avem probleme Ă®n sextetul de baza, toate jucatoarele titulare fiind apte sa evolueze la Galati. Nu ne putem baza pe serviciile Georgetei Ciobanu, care ar fi dorit foarte mult sa joace Ă®mpotriva fostei sale echipe. Noi mergem la victorie la Galati, pentru ca avem capacitatea de a cĂ®stiga Ă®mpotriva unui adversar destul de puternic. O victorie acolo ar Ă®nsemna ca Metal Galati va ramĂ®ne sub noi Ă®n clasament“, a declarat Marian Constantin. „Mergem sa ne batem pentru punctele puse Ă®n joc. Ne asteptam la o atmosfera foarte dificila la Galati, dar acest lucru nu ne va afecta jocul. CĂ®t despre multitudinea de sĂ®rboiace care sĂ®nt Ă®n lotul galatean, pot spune ca aceste jucatoare au minusurile lor si pot fi Ă®nvinse“, a precizat si Florentina Nedelcu. De mentionat ca Georgeta Ciobanu s-a accidentat la mijlocul acestei saptamĂ®ni, la un antrenament, fiind suspecta de ruptura de menisc. Conform spuselor lui Marian Constantin, jucatoarea va lipsi de la antrenamente cel putin 30 de zile. Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului, a precizat ca la Galati va fi Ă®nregistrata o victorie normala, nu Ă®n fata unui adversar de temut. Acelasi „oficial“ a mai spus ca Metal Galati nu a ajuns sa fie o echipa omogena si puternica si ca Ă®nfrĂ®ngerea de la Dinamo dovedeste ca sĂ®rboiacele nu s-au acomodat, Ă®nca, la nivelul cerut de campionatul romanesc. Jocurile programate Ă®n etapa a II-a a Diviziei A1 de volei feminin sĂ®nt urmatoarele: Dinamo Bucuresti - Penicilina Iasi, Universitatea Jolidon Cluj Napoca - Stiinta Bacau, CSU Neumarkt Gaz TĂ®rgu Mures - CSM Lugoj, Rapid AIBO Bucuresti - CS Volei 2004 Constanta, CSU Metal Galati - Unic Piatra Neamt.

Articol afisat de 1482 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective