Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Antrenorul Coroamã a pãrãsit Moldocorul

Marcel MIHALCEA
Moldocor Piatra Neamt a rãmas fãrã antrenor pînã dupã Anul Nou, deoarece Cristi Coroamã a anuntat cã are nevoie de o pauzã pentru rezolvarea unor probleme personale. Anuntul a fost fãcut dupã înfrîngerea cu 6-7 din etapa trecutã, contra celor de la Quasar Deva, fapt care i-a fãcut pe unii jucãtori sã anunte cã renuntã, în cazul în care Coroamã pleacã. „Cristi Coroamã nu va mai fi antrenorul echipei noastre pînã dupã Sãrbãtorile de Iarnã. Are niste probleme personale care trebuie rezolvate, astfel cã ne-a anuntat cã nu mai este disponibil pentru a face aceastã meserie. Au fost jucãtori care, în momentul în care Cristi a anuntat asa ceva, au spus cã pleacã si ei. Cînd au auzit însã cã va reveni, atunci au decis sã rãmînã“, a declarat Cristi Vornicu, managerul clubului pietrean. Moldocor va fi pregãtitã de Gabi Bucur, antrenorul secund al echipei. „Jucãtorii mi-au cerut sã lucrãm cu el în continuare si sã nu aducem alt tehnician. ÃŽmi place faptul cã s-au atasat de acesti oameni, chiar dacã atunci cînd gresesc îi ceartã si nu le iartã gafele fãcute. Vreau sã vã spun cã au fost unii care chiar au plîns cînd l-au auzit pe Coroamã cã vrea sã plece“, a povestit Cristi Vornicu. Unul dintre cei care vroiau sã plece este bãcãuanul Doru Palade. Acesta are însã si unele probleme personale de rezolvat, fiind în aceastã perioadã în cãutarea unui loc de muncã. „Lucreazã la o firmã a fratelui sãu, care îi cere mult timp si nu a ajuns la nici un antrenament în timpul sãptãmînii, de cînd am început campionatul. Anul trecut reusea sã ajungã mãcar o datã pe sãptãmînã, dar acum deloc. Cred cã nici nu va mai face deplasarea la Timisoara“, a mai precizat oficialul pietrean.
Primul meci al Moldocorului în Liga I fãrã Cristi Coroamã ca antrenor principal va fi mîine, la Timisoara, cu Informatica. Va fi un duel al unor foste divizionare secunde, care au promovat la finalul sezonului precedent. În ultimul meci oficial între cele douã echipe scorul a fost 4-2 pentru bãnãteni, chiar în Sala Ceahlãul. Dupã meciul de la Timisoara va urma vizita vicecampioanei ACS Odorheiu Secuiesc, deplasarea la Energoconstructia Craiova si meciul cu Athletic Club Bucuresti, din ultima rundã a turului.

Articol afisat de 1591 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective