Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Staretul Bistritei, accident pe „zebrã“

Staretul Bistritei, accident pe „zebrã“

• victimã a fost un copil de 8 ani • acesta traversa strada prin loc marcat corespunzãtor • el a fost diagnosticat cu fracturã omoplat stîng • pãrintele Toderitã Pavel a rãmas fãrã permis de conducere si este cercetat pentru vãtãmare corporalã din culpã • miercuri, alti doi minori au fost implicati în accidente rutiere •

Toderitã Pavel, staretul Mãnãstirii Bistrita, a fost implicat într-un grav accident rutier petrecut ieri dimineatã, în comuna Dumbrava Rosie. Preotul se afla la volanul unui autoturism Opel Zafira, înmatriculat B 6651, si se deplasa pe directia Piatra Neamt - Bacãu. Ajuns la o trecere de pietoni, a observat prea tîrziu un copil care se angajase în traversarea strãzii regulamentar. ÃŽn aceste conditii, accidentul nu a mai putut fi evitat, Gabriel Hutupan, în vîrstã de 8 ani, fiind lovit în plin de masinã. ÃŽn urma impactului, elevul a fost destul de grav accidentat, fiind transportat de urgentã la Spitalul Judetean Neamt. ÃŽn urma investigatiilor, el a fost diagnosticat cu fracturã omoplat stîng. La fata locului s-a deplasat o echipã de politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, care a demarat o anchetã în vederea stabilirii circumstantelor în care a avut loc evenimentul. Prima mãsurã luatã a fost aceea de a ridica permisul de conducere al staretului. „Cercetãrile nu au fost, încã, definitivate. Cu toate acestea, putem spune cã vina apartine lui Pavel Toderitã, care nu a acordat prioritate de trecere pietonului. Am întocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã si am luat mãsura ridicãrii permisului de conducere, în vederea suspendãrii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Dupã finalizarea cercetãrilor, se va da o solutie legalã prin Parchetul de pe lîngã Judecãtoria Piatra Neamt“, a declarat un ofiter de politie care a participat la anchetã.

Copil accidentat în centrul orasului Tîrgu Neamt

Miercuri, 15 noiembrie, alti doi copii au avut de suferit în urma unor accidente care s-au datorat neatentiei si lipsei de supraveghere din partea pãrintilor. S.V., din Tîrgu Neamt, în vîrstã de 11 ani, a fost internat la Sectia chirurgie a spitalului din localitate, dupã ce a fost surprins si lovit, în jurul orei 19.15, de un autoturism care circula prin centrul orasului si era condus de Lucian Neculai A., de 38 de ani. Se pare cã victima se angajase în traversarea strãzii în fugã si fãrã sã se asigure, la spital fiind diagnosticat cu traumatism tibiotarsian la picior stîng. Soferul nu consumase bãuturi alcoolice.
În ziua amintitã, un copilas de 4 ani a fost accidentat în localitatea Trifesti. Acesta a fost lãsat nesupravegheat de pãrinti si a traversat soseaua prin loc nepermis, moment în care a fost surprins de autoturismul Hyundai condus de Georgiana Corina T., de 46 de ani, din Roman.
Cîteva ore mai tîrziu, un alt eveniment s-a înregistrat pe strada Bistritei, din Piatra Neamt. Ioan M., în vîrstã de 49 de ani, din comuna Pîngarati, conducea un autoturismu Opel Astra cînd, la plecarea de pe loc, l-a accidentat usor pe Christian I., de 19 ani, care conducea regulamentar, din sens opus, o motocicletã.
Pe 15 noiembrie, lucrãtorii Postului de Politie Bãltãtesti l-au prins pe Aurel V., de 44 ani, care se afla la volanul unei masini, desi avea permisul de conducere suspendat pentru consum de alcool.

Articol afisat de 2568 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU. E. COJOCARIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de ION 1930 la data 17.11.2006 07:54
Uitati-va si spre Tribunalul Comercial
Domnilor ziaristi, ar fi bine sa va orientati spre probleme mult mai grave care se petrec in acest oras-Piatra Neamt.Vedeti daca d-l Drexler stie ca anumiti lichidatori sint numiti sa administreze societati comerciale fara sa depuna oferte. Ba, mai mult exista lichidatori care nu sint "calificati" de Ministerul de Finante, insa lichideaza societati comerciale. Si astea sint probleme importante care ar trebui tratate ca atare. Ceva pute in aceasta breasla si ar trebui sa vedeti ce se intimpla...
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective