Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Handbalistii pietreni si-au consolidat locul II în serie

Handbalistii pietreni si-au consolidat locul II în serie

LPS Piatra Neamt nu a avut nici o problemã în a cîstiga meciul cu Universitatea Valahia Tîrgoviste, partidã care a avut loc în etapa a VI-a din returul I al Diviziei A, Seria A, la handbal masculin. Scorul final al întîlnirii din Sala Ceahlãul a fost 41-23, dupã ce la pauzã gazdele au condus cu 23-6. Prin aceastã victorie, echipa pietreanã si-a consolidat locul II în clasamentul Diviziei A, Seria A, depãrtîndu-se de HC Focsani, ocupanta locului III, care a fost învinsã de Stiinta Dedeman Municipal Bacãu, scor 39-24.
Pur si simplu a fost o confruntare în care oaspetii erau învinsi încã de la vestiar. S-a fãcut repede 5-0 pentru echipa antrenatã de Stelian Bursuc si Rãzvan Caba, în minutul 5, pentru ca apoi dîmbovitenii sã nu poatã marca pînã la finalul reprize decît sase goluri. Gazdele au fãcut spectacol, au marcat din aproape toate fazele, iar în apãrare au fãcut un joc foarte bun. Defensiva foarte mobilã si elasticã a nemtenilor i-a pus în dese rînduri în dificultate pe oaspeti, care au avut multe greseli tehnice. De asemenea, jucãtorii din Tîrgoviste au nimerit de foarte putine ori poarta pietrenilor. Avînd în fatã o echipã de acest nivel, LPS Piatra Neamt nu a ratat ocazia de a face scor în fata propriilor suporteri. Primele 30 de minute s-au terminat cu 23-6. ÃŽnceputul pãrtii secunde a apartinut tot gazdelor, care s-au depãrtat la 21 de goluri diferentã, 29-8. Venise momentul în care Stelian Bursuc sã decidã aruncarea în luptã a jucãtorilor mai tineri, pentru ca acestia sã acumuleze cît mai multã experientã. U Valahia Tîrgoviste a profitat de unele slãbiciuni ale jucãtorilor nemteni si au mai redus din handicap, astfel cã rezultatul final a consemnat o diferentã de numai 18 goluri: 41-23. „A fost un meci la discretia noastrã, fapt care ne-a permis sã îi lãsãm pe cei mai tineri sã joace mai multe minute“, a declarat, la finalul întîlnirii, Stelian Bursuc, antrenorul principal de la LPS Piatra Neamt. Trebuie spus cã U Valahia Tîrgoviste a venit la Piatra Neamt în ziua meciului, plecarea spre urbea moldoveanã fãcîndu-se la ora 4. „Este greu sã faci sport trezindu-te la ora 4. Nu contestã nimeni victoria gazdelor, dar eram obositi“, a spus si Aurel Iancu, antrenorul echipei din Tîrgoviste.
În jocul de sîmbãtã, pentru LPS Piatra Neamt au marcat 13 din cei 14 jucãtori trecuti în raportul de joc, singurul care nu a reusit acest lucru fiind portarul Ionut Toricã. Ceilalti au înscris astfel: Bîrjovanu (portar) 1, Dascãlu 4, Lãpusneanu 4, Dospinescu 2, Mircescu 3, Cobuz 3, Ifrim 6, Ilisei 1, Vintiloiu 3, Iancu 3, Acatrinei 7, Cãrbunaru 3, Ciocoiu 3. De partea cealaltã, pentru U Valahia Tîrgoviste au înscris: Bucur 9, Popescu C. 3, Ghitã 5, Mostean 2, Popescu R. 1, Rusa 1, Comsa 2. Meciurile din etapa a XIII-a a Diviziei A, Seria A, s-au terminat cu urmãtoarele rezultate: CSS Triumf Cãlãrasi - Universitatea Galati 15-31, Petrolul Teleajen Ploiesti - HC Vaslui 37-33, Stiinta Municipal Dedeman Bacãu - HC Focsani 39-24, LPS Piatra Neamt - Universitatea Tîrgoviste 41-23.

Articol afisat de 1489 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective