Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ilinca Stoica, semifinalã la Cupa TIM 91, în Franta

Ilinca Stoica se aflã în aceste zile la Izvorul Muresului, în cantonament alãturi de colegii de la lotul national al României, dupã revenirea din Franta, de la Cupa TIM. La concursul gãzduit de localitatea Saint Geneveive des Bois, situatã la numai 25 de kilometri de Paris, pietreanca a reprezentat România în întrecerea sportivilor de 14 ani, alãturi de colega de nationalã, craioveanca Ingrid Radu. Proba de simplu a fost cea în care sportiva legitimatã la Condor Piatra Neamt a înregistrat un rezultat mai slab, doar calificare în optimi, în timp ce la dublu a jucat în semifinale. Faza optimilor la simplu a adus-o în fata pietrencei pe sîrboiaca Aleksandra Krunic, care a cîstigat duelul cu 6-3/6-2, pentru ca mai apoi sã piardã în finalã. „Mi s-a pãrut cã a jucat la jumãtate din potentialul ei. Cînd am plecat spre Franta i-am spus cã este o întrecere de categoria I, adicã la care vor lua startul cele mai bune sportive din Europa, si asta cred cã a fãcut-o sã priveascã concursul cu prea multã teamã. A avut emotii, dar parcã i-a fost prea mult fricã de adversari. Mi-e ciudã pentru cã putea arãta mai multe la aceastã întrecere“, a declarat Romeo Stoica, antrenorul si tatãl Ilincãi Stoica. ÃŽn semifinalele turneului de dublu, româncele au jucat contra perechii Aleksandra Krunic - Ksenia Kirilova, în fata cãrora au pierdut cu 6-2/2-6/6-4.
Tehnicianul pietrean a precizat însã cã fiica si eleva sa a avut de cîstigat mãcar prin prisma faptului cã a vizitat capitala Frantei, Parisul. „Am fost prin nenumãrate locuri frumoase si am vãzut tot ce are mai important Parisul. Este minunat. Am fost la ultimul etaj în Turnul Eiffel, am vãzut Arcul de Triumf, ne-am plimbat pe Champs Elysee. Am fost si am vãzut cum aratã si arenele Roland Garros si am rãmas plãcut impresionati de baza sportivã care gãzduieste unul dintre cele mai importante turnee de tenis ale lumii“, a povestit antrenorul Romeo Stoica. Sportiva din Piatra Neamt se pregãteste pentru o nouã participare, tot cu lotul national, la un turneu în Franta.
Alexandru Ghilea, sportiv legitimat la Tennis Star Piatra Neamt, a reprezentat si el România la Cupa TIM 91. Elevul lui Petre Iftimie a fost însã învins din primul tur al probei de simplu de francezul Karl Sahyoun, scor 7-5/6-3.

Articol afisat de 1748 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective