Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

La Ceahlaul, Alistar a fost amendat iar Nitã a plecat

• la sedinta Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul s-a decis amendarea jucãtorului Angelo Alistar cu cîte 1.000 de dolari pentru fiecare abatere • cazul se va definitiva, însã, în instantã • clubul a fost contactat pentru mai multi jucãtori dintre cei disponibilizati • CA al FC Ceahlãul a decis diminuarea drepturilor financiare ale jucãtorilor cu cîte 10% •

Joi, a avut loc o sedintã a Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul Piatra Neamt, în care s-au analizat douã aspecte importante. Primul dintre ele a fost cel al evolutiei echipei în prima parte a actualei editii de campionat. ÃŽn urma analizei fãcute în prezenta tuturor membrilor CA al FC Ceahlãul Piatra Neamt, s-a decis ca jucãtorilor care au fãcut parte din echipã în toamna anului 2006, sã le fie diminuate „drepturile financiare“ cu cîte 10% din cauza evolutiilor. „Acesti bani le vor fi dati înapoi dacã obiectivul va fi îndeplinit“, a anuntat, însã, Viorel Mestecãneanu, presedintele CA.
S-a discutat, apoi, „cazul Alistar“. Mestecãneanu a precizat cã la sedintã au fost prezenti, la început, atît jucãtorul, cît si tatãl acestuia, Constantin Alistar. „ÃŽn momentul în care unul dintre membrii CA l-a întrebat pe Constantin Alistar în ce calitate este prezent la sedintã, ambii au pãrãsit incinta. Ce-i drept, Constantin Alistar are o hîrtie validatã de un notar public, cum cã are dreptul sã-l reprezinte pe jucãtor la discutiile cu Liga Profesionistã de Fotbal si cu FC Ceahlãul, dar numai în cazul unor discutii pe seama problemelor financiare. Or, ieri (n.r. - joi, 11.01.2007) nu s-a vorbit pe aceastã temã, ci numai pe seama actelor sale de indisciplinã“, a explicat Viorel Mestecãneanu. Oficialul pietrean a mai spus cã, pentru fiecare act de indisciplinã, jucãtorul va fi amendat cu cîte 1.000 de dolari. De asemenea, lui Alistar i s-a interzis sã mai fie prezent în sfera de actiune a primei echipe a clubului pietrean, indiferent cã este vorba de vestiar, antrenament sau salã de mese. „ÃŽn caz contrar, conform contractului, se poate ajunge la propunerea de suspendare pe termen nelimitat“, a mai spus Mestecãneanu. Tot acesta a dat, însã, „asigurãri“ cã acest caz se va termina numai în instantã.
Viorel Mestecãneanu a mai anuntat si cã jucãtorii Adrian Scarlatache si Robert Nitã au plecat de la Ceahlãul, pentru cã nu au acceptat sã semneze întelegeri pe perioade mai lungi de sase luni. Acesta a mai precizat cã, pînã acum, nici un alt jucãtor din cei veniti în iarnã nu a semnat cu Ceahlãul, totul fiind stabilit în proportie de 99%. Ieri, la ultimul antrenament înainte de intrarea în cantonament, au mai fost prezenti si trei jucãtori de la divizionara C FC Willy 2001 Bacãu. Acestia au vîrste de 16, 20 si 22 de ani. Conducãtorul CA al clubului pietrean a mai precizat cã se va mai discuta „pista“ Matache, portarul de la Dinamo, în timp ce Goian si Burdujan sînt capitole închise. Dintre cei disponibilizati, Prisacã si Ivascã sînt doriti de Cetatea Suceava, Diaz de FC Brasov, unde a ajuns Mihai Stoica antrenor principal. Alti doi jucãtori plecati mai devreme, Gigel Ene si Zeciu, sînt doriti de CS Otopeni, respectiv Juventus Bucuresti. Covrig, Serban si Nemteanu asteaptã rãspunsuri de la formatii din strãinãtate, însã si de la echipe din tarã, cum este cazul lui Serban, de care s-a interesat Petrolul Ploiesti.
Ioan Mironas, director în cadrul FC Ceahlãul, a precizat cã David Petriashvili, delegatul UEFA care va inspecta stadionul pietrean pe 19 ianuarie, va veni în Piatra Neamt cu o searã înainte. Inspectia va începe de la ora 8.30, va dura douã ore, iar apoi georgianul va pãrãsi localitatea în jurul prînzului.

Articol afisat de 1375 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective