Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 16 Ianuarie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
ÃŽMPUSCAT ÃŽN GÃŽT

ÃŽMPUSCAT ÃŽN GÃŽT

• un nemtean în vîrstã de 32 de ani a fost împuscat în gît cu un pistol cu aer comprimat • agresorul este patronul unui bar din Piatra Neamt, cu care victima a petrecut în noaptea de 14/ 15 ianuarie • cei doi s-au certat din cauzã cã victima a intervenit într-un scandat dintre patron si o angajatã •

Ionel Stãnescu, în vîrstã de 32 de ani, din Piatra Neamt, a ajuns ieri dimineatã la spital în stare de soc, necesitînd îngrijiri medicale, dupã ce a fost împuscat cu pistolul cu aer comprimat de cãtre patronul unui bar din localitate. Conform precizãrilor celui agresat, între el si Ion Bãdãrãu, patronul barului pe care victima îl frecventeazã destul de des, a izbucnit un conflict spontan, dupã ce timp de cîteva ore s-au întretinut la un pahar de vorbã. Cearta dintre cei doi, care de altfel sînt în relatii bune si de nenumãrate ori au discutat amical si s-au cinstit reciproc, s-a iscat din cauzã cã victima a intervenit într-o discutie contradictorie dintre Bãdãrãu si o fatã care lucreazã ca barman în localul situat la iesirea din Piatra Neamt spre Tîrgu Neamt, numit de cei din zonã chiar sub numele de „la Bãdãrãu“. ÃŽncercînd sã calmeze spiritele aprinse si chiar sã îi ia apãrarea angajatei, Ionel Stãnescu l-a enervat extrem de tare pe patron. „Eu am încercat sã îl calmez pe nea Jan, care se certa cu barmanita, parcã de la niste bani. Ea zicea cã este nemultumitã si cã vrea sã plece de la el si îi cerea cartea de muncã, iar el nu vroia sã i-o dea. Amîndoi tipau si erau nervosi, iar eu am vrut sã îi calmez si sã plecãm acasã, cã era deja 4 dimineata. La un moment dat, nea Jan Bãdãrãu a început sã strige la mine, s-a ridicat de pe scaun si a venit aproape de mine si m-a amenintat cã mã împuscã. Am crezut cã glumeste, dar a scos din buzunar un pistol si mi l-a pus în frunte. El tot repeta cã mã împuscã, dar eu am zis cã face misto de mine si n-am avut treabã si i-am zis «hai bre împuscã-mã, dacã ti-am gresit cu ceva». N-am terminat bine de zis vorba, mi-a pus pistolul în dreptul gîtului si a tras. De spaimã, am cãzut din picioare si cîteva minute nu am stiut ce s-a întîmplat cu mine. Am simtit cã mã doare si cã mã arde gîtul. Am dus mîna la gît, crezînd cã îmi curge sînge si apoi m-am ridicat de jos. Supãrat pe el, l-am întrebat ce are cu mine si de ce vrea sã mã omoare. Dupã ce ne-am certat o bucatã si a vãzut cã am chemat Politia, si-a cerut scuze“, a declarat Ionel Stãnescu.
La locul incidentului s-a deplasat un echipaj de lucrãtori ai Politiei Municipiului, care a demarat ancheta, iar pentru cã victima reclama durere si usturime la gît si chiar imposibilitatea de a respira, la solicitarea acestora a venit si o ambulantã. Bãrbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgentã Neamt, unde investigatiile medicale au arãtat cã acesta a suferit mai multe plãgi contuze la nivelul gîutului si chiar usoare arsuri, însã starea sa nu era gravã. Dupã ce plãgile i-au fost deszinfectate si pansate, pacientului i s-a administrat un tratament perfuzabil. Dupã ce si-a revenit fizic, dar si din socul psihic pe care l-a avut, pacientul a pãrãsit spitalul. „Pacientul era mai mult speriat, iar leziunile sale nu puneau probleme deosebite. Pentru cã era cam agitat, nu avea stare si, ce e drept, nu necesita internare, i-am prescris un tratament cu antibiotice pe care sã îl urmeze acasã si l-am lãsat sã plece“, a declarat doctorul Ioan Lazãr, seful sectiei ORL, unde victima a primit îngrijirile necesare.
Conform precizãrilor reprezentantilor Politiei Municipiului care ieri efectuau ancheta în acest caz, Ion Bãdãrãu are autorizatie pentru arma cu aer comprimat pe care o detine, dar, pînã la finalizarea cercetãrilor, aceasta i-a fost retinutã. Victima nu a depus plîngere împotriva agresorului si chiar a declarat reporterului „Monitorului de Neamt“ cã nu intentioneazã sã îl dea în judecatã pe Ion Bãdãrãu.
FOTO: Ionel Stãnescu a tras o sperieturã zdravanã

Articol afisat de 2147 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU, D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective