Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ion Adamoaia, decedat într-un accident rutier

• Ion Adamoaia, fost angajat al Directiei Silvice Neamt, a decedat într-un accident rutier • luna iunie a debutat tragic pe soselele din Neamt, viteza la volan si neatentia pietonilor facînd victime •

Ion Adamoaia, în vîrsta de 74 de ani, fost silvicultor cu zeci de ani experienta în domeniu, si-a pierdut viata într-un tragic eveniment rutier petrecut în noaptea de vineri spre sîmbata, la sensul giratoriu de la iesirea din oras spre Bacau. Adamoaia se afla la volanul unui autoturism Cielo si se deplasa pe strada G-ral Dascalescu, dinspre Bacau. Ajuns în apropierea sensului giratoriu, inexplicabil, barbatul a pierdut controlul asupra volanului si s-a izbit de o semiremorca parcata pe marginea drumului. Batrînul a fost gasit mort, trupul acestuia fiind transportat la morga, în vederea efectuarii necropsiei. Exista posibilitatea ca Ion Adamoaia sa fi suferit un infarct sau accident cerebral în momentele premergatoare impactului. La fata locului s-a deplasat echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
Ion Adamoaia a fost unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti silvicultori din judetul Neamt. El a fost sef de ocol la Tazlau si Tîrgu Neamt. Înainte de a iesi la pensie, acum 8 ani, a fost seful Biroului Vînatoare din cadrul Directiei Silvice Neamt.
Primele doua zile din luna iunie au fost marcate de sapte accidente rutiere, petrecute pe soselele judetului, soldate cu un mort si sapte raniti. Sîmbata seara, 2 iunie, o fetita în vîrsta de noua ani fiind accidentata pe strada Anton Pann, din Roman. A. D.G. a fost împinsa de catre o prietena de joaca în fata unei biciclete, suferind leziuni usoare. Vehiculul pe doua roti, marca Mountain Bike, era condus de catre C. C. T., în vîrsta de 17 ani, din Roman.
Tot sîmbata, în jurul orei 13, G.G., în vîrsta de 30 de ani, din Tîrgu Mures, a „spulberat“ un adolescent care a traversat aiurea o strada din Bicaz. D.A.V., de 17 ani, a ajuns la spital cu un politraumatism, în urma impactului cu Opelul ardeleanului. Chiar de Ziua Copilului, la ora 7.45, un baiat în vîrsta de noua ani, din Piatra Neamt, si tatal acestuia, în vîrsta de 35 de ani, au fost loviti de o masina pe trecerea de pietoni din dreptul Scolii nr. 12. Vinovat pentru petrecerea accidentului a fost Vasile P., în vîrsta de 45 de ani, din municipiul resedinta de judet, care nu le-a acordat prioritate celor doua persoane. C.G.V. si fiul acestuia, A.G.V., au scapat cu viata, dar au necesitat îngrijiri medicale. ÃŽn jurul orei 14.30, Viorel P., în vîrsta de 27 de ani, din Bîrgauani, aflat la volanul unei Dacia „Papuc“, a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei, pe DN15 D, intrînd pe contrasens. Accidentul s-a petrecut aproape de intersectia cu DJ156 A, victima fiind Gheorghe S., în vîrsta de 80 de ani, din Girov, care circula pe marginea drumului. Doua ore mai tîrziu, A.F., în vîrsta de 40 de ani, din Bicazu Ardelean, care se deplasa cu un Aro pe DN15, în Zanesti, a lovit un pieton neatent. C.P., în vîrsta de 55 de ani, din localitate, a încercat sa traverseze prin loc nepermis, acest lucru costîndu-l cîteva zile de îngrijri medicale. Sirul acestor accidente a debutat pe 1 iunie, la ora 5.30, pe drumul dintre Tîrgu Neamt si Poiana Largului. Suceveanul Iulian L., în vîrsta de 24 de ani, a calcat prea tare pedala de acceleratie a masinii sale, marca Steyr, pierzînd controlul asupra volanului si rasturnîndu-se. Impactul s-a soldat cu ranirea usoara a soferului. ÃŽn aceste cazuri, politistii au întocmit dosare penale, sub aspectul savîrsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, respectiv moarte suspecta.

Articol afisat de 2360 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU, L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective