Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Iunie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Ceahlaul poate fi surpriza campionatului“

„Ceahlaul poate fi surpriza campionatului“

• Vranjkovic sustine ca s-a Ă®nteles cu Ceahlaul pentru numai o jumatate de an, Ă®n timp ce conducatorii au anuntat un Ă®mprumut pentru tot campionatul • mijlocasul pietrean se bucura ca va colabora din nou cu Hizo • Ceahlaul va juca azi primul amical, cu Gloria Bistrita, la Reghin •

Vojislav Vranjkovic s-a prezentat la Ceahlaul luni dupa-amiaza, Ă®n timpul antrenamentului condus de Viorel Hizo, iar ieri a intrat Ă®n programul echipei nemtene. Antrenorul Ă®l apreciaza mult pe jucator si s-a bucurat Ă®n momentul Ă®n care a aflat ca mijlocasul aflat sub contract cu Dinamo va veni sub forma de Ă®mprumut la Piatra Neamt. Vranjkovic pare a-i datora „numele“ actualului tehnician al Ceahlaului. „Antrenorul Hizo m-a facut jucatorul care sĂ®nt acum. Am venit la Ceahlaul si pentru mine, dar si pentru el“, a declarat ieri Vranjkovic, care a mai colaborat cu Hizo pe vremea cĂ®nd ambii erau Ă®n „barca“ Pandurilor din TĂ®rgu Jiu. SĂ®rbul a specificat faptul ca pentru el venirea printre galben-negri poate fi de bun augur, deoarece are mai multe sanse sa joace, decĂ®t la Dinamo, acolo unde a prins 9 meciuri Ă®n returul actualei editii de campionat. „Va fi un campionat foarte dificil pentru toate echipele care se bat pentru evitarea retrogradarii, avĂ®nd Ă®n vedere ca primele 8 clasate pot juca din vara urmatoare Ă®n cupele europene. Din punctul meu de vedere, Dinamo si Steaua sĂ®nt favorite la titlul national Ă®n campionatul urmator, iar Rapid si Clujul Ă®n urma lor. Ceahlaul poate fi, Ă®nsa, surpriza campionatului“, a prefatat Vranjkovic urmatorul campionat. „Am venit pentru o jumatate de campionat“, sustine Vranjkovic, Ă®n timp ce conducerea clubului nemtean a anuntat o colaborare pĂ®na vara viitoare.
Vojislav Vranjkovic, mijlocasul de 24 de ani al echipei pietrene, a ramas impresionat de conditiile de pregatire oferite de Piatra Neamt, dar a refuzat sa compare Ceahlaul cu Dinamo. „Nu pot eu sa spun daca la Piatra Neamt sĂ®nt conditii mai bune decĂ®t la Dinamo sau la Steaua, ori Ă®n alta parte. ĂŽmi place mult aici si sĂ®nt conditii foarte bune“, a explicat jucatorul. Acesta nu se simte strain printre jucatorii lui Hizo, deoarece Ă®i are alaturi pe fostii colegi de la Dinamo, Goian si Matache, dar si pentru ca poate vorbi limba materna cu Stajic si Rusmir. Trebuie spus ca Vranjkovic nu este un fan al camerelor de luat vederi, dar ca vorbeste destul de bine limba româna, desi „nu am Ă®nvatat cu cineva anume sa vorbesc româneste“.
Ceahlaul va juca astazi si primul amical al verii, pe terenul de la Reghin, cu una dintre colegele de esalon, Gloria Bistrita. Meciul va Ă®ncepe de la ora 18 si va fi prima ocazie pentru galben-negri sa Ă®i dovedeasca lui Hizo ca merita un loc de titular. Cu Bistrita se va mai juca Ă®nca un meci amical, dar dupa revenirea nemtenilor din Germania. PĂ®na atunci Ceahlaul urmeaza a se confrunta si cu FC Botosani, sĂ®mbata, 30 iunie, la Piatra Neamt, de la ora 10. ĂŽn programul de jocuri de verificare a echipei nemtene nu intra pentru aceasta vara Politehnica Iasi, iar Ioan Mironas a explicat si de ce. „Am vrut noi sa jucam contra lor un meci sau doua de pregatire, dar ne-au refuzat. Sigur o sa Ă®i refuzam si noi mai tĂ®rziu“, a fost opinia lui Mironas.

Articol afisat de 1545 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective