Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Iulie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„ÃŽn Germania pregatim jocurile cu Steaua si Dinamo“

„ÃŽn Germania pregatim jocurile cu Steaua si Dinamo“

• interviu cu mijlocasul Ceahlaului, Constantin Schumacher

Constantin Schumacher a fost primul care a deschis seria de transferuri la Ceahlaul în vara lui 2007. A venit la Piatra Neamt ca o solutie pentru postul de conducator de joc, pentru a ordona pe cît posibil atacurile Ceahlaului si pentru a face legatura între defensiva si ofensiva. Este clar ca se asteapta de la Schumacher pase decisive si care sa îi puna pe atacanti în pozitii ideale de finalizare. De la Schumacher „a pornit“ egalul dintre Ceahlaul si FC Arges si înca de atunci conducatorii clubului nemtean au stiut ca au nevoie de un astfel de jucator pentru viitor. Schumacher nu a promis nici la venire, nici mai tîrziu multe goluri sau spectacol, dar a promis ca va da totul pe teren si va face tot ce îi sta în putinta pentru ca Ceahlaul sa cîstige, în cei trei ani pe care îi va juca la Piatra Neamt.

Reporter: Constantin Schumacher, Ceahlaul pleaca în cantonamentul din Germania cu gîndul la omogenizare si la „sudarea“ grupului. Va avea acest stagiu finalitatea dorita?
Constantin Schumacher:
Nici nu se poate altfel, pentru ca Ceahlaul are nevoie de omogenizare si de o unitate a grupului pentru sezonul care urmeaza. Cred ca va fi un turneu benefic, avînd în vedere valoarea adversarelor pe care le vom întîlni. Sînt echipe puternice, cunoscute destul de bine pe plan european. Avem deci posibilitatea de a ajunge la un nivel dorit de antrenori, atît în ceea ce priveste capacitatea noastra de efort fizic, cît si în ceea ce priveste potentialul tehnico-tactic.
Rep.: Despre primul cantonament ce parere ai?
C.S.:
A fost o perioada de pregatire normala, cum exista la orice echipa, asa ca nu trebuie sa mai mire pe nimeni ca am muncit pe rupte la cele cîte doua antrenamente pe zi. Acumularile fizice se vor vedea în campionat. Daca ne referim la rezultatele din cele doua jocuri amicale (n.r. - 3-3, cu Gloria Bistrita, si 0-0 cu FC Botosani), trebuie spus ca aceste scoruri nu conteaza. Relatiile de joc se vor pune la punct în Germania. De aceea mergem în acest cantonament.
Rep.: Despre tragerea la sorti a campionatului ce parere ai, mai ales ca Ceahlaul va întîlni Steaua si Dinamo în primele trei etape?
C.S.:
În Germania ne pregatim pentru jocurile cu Steaua si Dinamo. Asa cum am mai spus, vom juca împotriva unor formatii ca Partizan Belgrad, Borussia Monchengladbach, Maccabi Tel Aviv sau Beitar Ierulasim si sigur nu vom avea meciuri usoare. Avem ocazia sa întîlnim adversari de prima mîna si care ne vor pune probleme la fel de mari ca Steaua si ca Dinamo. Cît priveste campionatul si programul acestuia, pot spune ca oricum am fi întîlnit toate formatiile din Liga I, asa ca trebuie sa fim concentrati la maximum oricînd si cu orice rival. Nu conteaza daca jucam cu echipe de cupe europene sau echipe mai slabe în campionat, pentru ca trebuie sa intram în teren sa cîstigam orice meci.
Rep.: Despre lupta la titlu în sezonul 2007-2008...
C.S.:
Va fi un campionat foarte interesant, cu multe echipe care emit pretentii la locul 1. Cred ca CFR Cluj Napoca si Politehnica Timisoara sînt echipe în stare sa se bata pentru locul 1 si sa încerce sa întrerupa suprematia celor de la Steaua, Dinamo si Rapid. Nu cred ca avem o favorita certa acum.
Rep.: Cum te-ai acomodat alaturi de noii colegi?
C.S.:
Sînt multi jucatori noi la echipa, dar pe majoritatea îi cunosteam si consider ca sînt jucatori valorosi si alaturi de care putem forma o echipa puternica. Ideea finala a tuturor este aceea de a intra în teren si de a juca ce ni se cere pentru a cîstiga. Oricum, ne trebuie multa munca si determinare.
Rep.: Ti-ai format, deja, o parere despre oras?
C.S.:
ÃŽmi place Piatra Neamt ca oras, este frumos, m-am acomodat, dar nu asta este important. Cel mai mult vor conta rezultatele din teren si apoi daca ne place sau nu orasul.

FOTO Gelu CRÃCANÃ

Articol afisat de 3378 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A consemnat Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective