Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Din „Sport si frumusete“ a rãmas doar sportul

Evenimentul „Sport si frumusete“, la finalul cãruia ar fi trebuit sã o cunoastem pe noua Miss Piatra Neamt, a rãmas fãrã partea în care invitatii puteau sã dea un verdict pentru frumusetile orasului. Organizatorii nu au nici o vinã de aceastã datã, deoarece s-a întîmplat ca manifestarea sã fie programatã pe 3 august, zi declaratã de doliu national în urma trecerii în nefiintã a Patriarhului Teoctist, astfel cã manifestarea a fost reprogramatã. Chiar si asa, invitatii au gustat din plin momentele în care în fata lor au apãrut personalitãti de seamã ale sportului românesc. Asa cum se anuntase, au fost premiati pentru întreaga activitate de fotbalisti, fosti sportivi de la Ceahlãul Piatra Neamt, dar si o posibilã stea a tenisului românesc, Ilinca Stoica. Primul care a primit o diplomã si o plachetã care sã îi aminteascã de seara de 3 august a fost Radu Lefter. Antrenorul cu portarii la Ceahlãul a fost felicitat de Silviu Lung, fosta mare glorie a Craiovei si a nationalei la CM Italia 1990. Alãturi de acesta a mai fost prezent special pentru a-l felicita pe Lefter si Costel Cîmpeanu, portar care a apãrat buturile galben-negrilor în cîteva rînduri, o datã chiar si cu Juventus Torino. „Este o mare onoare sã fiu în fata dumneavoastrã si multumesc de invitatie“, a spus Lung, pentru ca mai apoi Costel Cîmpeanu sã-si salute fostii colegi Lefter, Solomon, Domsa si Botez, alãturi de care a obtinut numeroase succese în Divizia A. „Multumesc organizatorilor. Astãzi (n.r. - vineri) mi s-a îndeplinit o dorintã. Sã-l întîlnesc pe Silviu Lung si sã dau mîna cu acesta, pentru cã eu îl consider unul dintre marii portari ai lumii. De asemenea, tin sã îi multumesc si lui Costel Cîmpeanu, cu care am fost coleg la Ceahlãul, pentru cã a venit la acest moment special“, a declarat Radu Lefter.

Alexe Bardan a premiat-o pe Ilinca Stoica

Pe scena improvizatã de la baza Condor au apãrut apoi ceilalti invitati ai serii: Adrian Solomon, Doru Botez si Codrut Domsa. Singurul premiat care a lipsit a fost Florin Axinia, distinctia sa fiind înmînatã lui Gelu Crãcanã, actualul ofiter de presã al Ceahlãului.
Alexe Bardan, vicepresedintele Federatiei Române de Tenis, a premiat-o pe Ilinca Stoica, tenismena de la Condor, pentru rezultatele din 2006 si 2007, iar tînãra jucãtoare a precizat cã îsi doreste sã ajungã la fel de faimoasã precum Doroftei sau Lung.
Unul dintre personajele aparte întîlnite la „Sport si frumusete“ a fost Leonard Doroftei. Mereu cu zîmbetul pe buze, mereu dispus sã vorbeascã cu oricine îl întreba cîte ceva, „Mosul“ a fost de departe cel mai cãutat pentru autografe si fotografii de asistentã. „Acum mult timp am fost la Piatra Neamt si mã bucur cã la întoarcerea aici am regãsit un oras frumos, curat si foarte atrãgãtor. Am întîlnit oameni care meritã sã fie apreciati pentru ceea ce au fãcut pentru Piatra Neamt“, a spus fostul campion mondial la box profesionist.
Atmosfera a fost întretinutã de Mihai Trãistariu, cel care în 2006 termina pe locul 4 la Eurovision. Cîteva melodii au încîntat asistenta, iar Trãistariu s-a bucurat la final de multã cãutare la fotografii si autografe. El a fost felicitat de Silviu Lung si Costel Cîmpeanu, primul recunoscînd cã îi plac melodiile artistului pietrean de cînd a realizat performanta de la Eurovision 2006. Odatã cu trecerea timpului s-a trecut la discutii libere, Lung si Cîmpeanu stînd la masã cu fostii fotbalisti premiati si vorbind în special despre fotbal.
Producãtorii evenimentului, Cerasela Cojocaru si Mihaela Surugiu, care i-au avut ca parteneri în organizare pe cei de la Directia pentru Sport a Judetului Neamt, în frunte cu directorul Gheorghe Paisa, au rãmas la final cu bucuria cã invitatilor le-a plãcut manifestarea, dar si cu gîndul cã trebuie sã organizeze si Miss Piatra Neamt.

Articol afisat de 2104 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective