Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Plãtiti regeste pentru fotbal de doi bani

• „sã punã fotbalul înaintea banilor sau sã plece“, au declarat presedintele Sichitiu si antrenorul Hizo, referindu-se la unii jucãtori de la Ceahlãul • presedintele i-a arãtat cu degetul pe Schumacher (foto) si Iordache pentru cîstigurile de pînã acum si felul în care au jucat pentru Ceahlãul • duminicã, pietrenii întîlnesc Steaua •

„Schumacher - 45.000 de euro si 5.120 de dolari pentru 12 partide, Iordache - 27.500 de euro si 3.127 de dolari pentru patru meciuri. Dacã se face un calcul simplu reiese cã primul a cîstigat aproximativ 4.000 de euro pentru un meci, iar Iordache aproximativ 8.000 de euro“, a declarat ieri Grigore Sichitiu, presedintele clubului Ceahlãul Piatra Neamt dupã ce unii jucãtori s-au plîns cã nu si-au primit rate din contract. A continuat amenintîndu-i: „Sã punã fotbalul înaintea banilor sau sã plece. Sã dea totul pe teren, pentru cã unii au contracte de 90.000 de euro. Este lipsã de responsabilitate sau de maturitate ceea ce se întîmplã acum. Mesajul nostru este mai mult decît clar: jucati fotbal si veti fi plãtiti. ÃŽi astept sã se uneascã pentru a cîstiga meciurile si nu pentru a destabiliza echipa. Si le transmit cã antrenorul Hizo are sutinere maximã“. Sichitiu a tinut sã precizeze cã si alti jucãtori, precum Frunzã sau Barna au probleme cu banii, dar cã nici unul nu a vorbit despre neplata unor eventuale restante contractuale. „Barna ia în 15 ani cît ia Schumacher într-un sezon la Ceahlãul“, a spus fostul conducãtor din Giulesti, ceea ce înseamnã cã întelegerea tînãrului fundas pietrean este de numai 6.000 de euro pe sezon. A venit apoi rîndul lui Viorel Hizo: „Cîte deposedãri a fãcut Narcis (n.r. - Rãducan) în meciul cu Craiova. La unii le-am dat sanse sã joace la Mioveni si s-a vãzut care le este randamentul, nu? Fotbal vorbit nu se mai practicã. Unii trebuie sã uite trecutul si sã joace pentru prezent si viitor. Ce sã îi mai cer si lui Floricel care nu s-a prezentat o noapte întreagã în cantonamentul echipei?“. Tehnicianul a dat asigurãri cã fiecare fotbalist în parte îl ascultã în proportie de 100%, dar a si rãmas putin mirat cînd s-a discutat pe seama faptului cã unii dintre fotbalisti au impresia cã îl „pot“ demite în urma jocurilor slabe fãcute. A dat însã nume si de fotbalisti cãroara nu le poate reprosa nimic: Bruno Fernandes si Rusmir. Ceea ce este clar se va întîmpla la numai cîteva zile de la partida Ceahlãului cu Rapidul, ultima din 2007. Unii vor pleca si nu vor fi regretati, iar cei ce vor sã rãmînã trebuie sã se înhame la muncã pentru ca Ceahlãul sã termine campionatul în liniste si nu cu emotiile din finalul campionatului trecut.

Concentrare pentru jocul Steaua

Desi supãrati pe jucãtori pentru felul în care au înteles sã-si apere sansele pe teren pentru atitudinea de pînã acum, conducãtorii sperã cã Ceahlãul va face un meci mare contra celor de la Steaua. Partida va fi mîine searã, de la ora 19, iar Sichitiu, Barna si Frunzã asteaptã un numãr mare de suporteri care sã încurajeze echipa pe toatã durata întîlnirii. „Conteazã mult pentru palmaresul nostru personal sã avem victorie contra Stelei, o echipã puternicã si care a dominat multi ani fotbalul românesc. Cred cã sîntem pregãtiti pentru a cîstiga. Nu vreau un joc foarte bun, ci unul ca cel cu Craiova, la finalul cãruia în dreptul nostru sã se treacã cele trei puncte. Sper sã profitãm de forma psihicã slabã a Stelei, pentru cã avem mare nevoie de puncte, asa cum au si ei“, a declarat Viorel Frunzã, atacantul care a recunoscut cã nu este în totalitate multumit de prestatiile sale de pînã acum. Nici Barna nu s-a declarat satisfãcut de evolutãiile sale, spunînd cã are si el partea lui de vinã la rezultatele slabe ale echipei. Acesta crede despre Steaua cã se aflã într-o formã destul de slabã si cã momentul este prielnic unui succes. „Ne trebuie dãruire timp de 90 de minute pentru a cîstiga, dar mai ales avem nevoie de suportul publicului, deoarece o victorie acum ne dã linistea de a pregãti bine jocurile cu Buzãul si Rapidul“, a spus Barna.
Viorel Hizo a anuntat cã singurul indisponibil pentru jocul de mîine este Florin Nohai, care a primit douã etape de suspendare pentru incidentul de la jocul cu U Craiova, incert fiind si Doicaru.
Jocurile din prima etapã a returului sînt: Farul - U Craiova (în tur, 0-4), Ceahlãul - Steaua (1-2), Dinamo - Gloria Buzãu (2-1), UTA Arad - FC Vaslui (2-2), Unirea Urziceni - Gloria Bistrita (2-2), Rapid - Dacia Mioveni (2-1), Pandurii Tîrgu Jiu - U Cluj (1-1), CFR Cluj - Otelul (1-0), Poli Iasi - Poli Timisoara (1-3).

Articol afisat de 1764 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective