Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 1 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Invincibilii 2 - Tari ca Piatra“, cîntar cu „mistouri“ între boxeri

„Invincibilii 2 - Tari ca Piatra“, cîntar cu „mistouri“ între boxeri

• americanul Sean Mc Clain si românul Bogdan Dinu au fost sarea si piperul cîntarului oficial al Galei „Invincibilii 2 - Tari ca Piatra“ • protagonistii galei, Jo Jo Dan si Peter Semo, s-au avertizat reciproc cã, în aceastã searã, vor sti cum e sã pierzi prin KO • gala de box va fi în aceastã searã în Sala Ceahlãul, de la ora 20 •

„Invincibilii 2 - Tari ca Piatra“ este prima galã de box profesionist organizatã la Piatra Neamt, iar cu aceastã ocazie se pune în joc si titlul Nord American NABA - categoria superusoarã, între românul Jo Jo Dan (Ionut Ion) si ugandezul stabilit la Stockholm, capitala Suediei, Peter Semo. Ieri, în Parcul Tineretului, la ora 14, s-a efectuat cîntarul oficial al galei, iar de la eveniment nu au lipsit nici momentele siropoase date de declaratiile arhicunoscute între pugilisti. Pumnii ridicati, în gardã, si priviri „ucigase“ dupã care „pozele“ pentru fotografi si cameramani, dar si pentru iubitorii de box sositi în parc. Si au început declaratiile pentru presã. „Dupã cîntar este bine sã fii boxer, pentru cã poti bea si mînca. Va fi spectacol pe cinste mîine searã (n.r. - astã searã). Sînt în formã maximã si gata de luptã“, a declarat pentru început Jo Jo Dan, dupã care a continuat: „Voi fi un dresor de pantere“. Asta fãcînd aluzie la culoarea pielii adversarului sãu. Jo Jo Dan a afirmat apoi cã îl intereseazã victoria în meci, nu neapãrat una înainte de timp. „Dacã se va ivi sansa unui KO nu o voi rata“, a avertizat însã românul. Ugandezul Peter Semo a promis spectacol si o victorie rapidã. „Nu va dresa pe nimeni. Va fi cel mai rapid KO din cariera lui. O sã fie invizibil, nu invincibil“, a ripostat si africanul într-o englezã „a la Bob Marley“.

„Gura îti miroase precum curul“

Dacã între Jo Jo Dan si Peter Semo declaratiile au fost cuminti, spectacolul verbal a fost între românul Bogdan Dinu si americanul Sean Mc Clain. Momentele cele mai gustate ale cîntarului i-au avut în prim plan pe cei doi grei, meciul urmînd a avea loc la categoria +90 kg. „Vã asigur cã va fi un spectacol frumos. Adversarul meu vorbeste mult si mie nu îmi plac cei care vorbesc mult. O sã-l fac sã se multumeascã doar cu o moldoveancã, nu cu victoria“, au fost primele cuvinte ale lui Bogdan Dinu. Sean Mc Clain a dovedit încã o datã cã este actor si i-a dat replica românului: „Mã simt foarte bine aici, femeile sînt foarte frumoase si cred cã o sã-mi iau cetãtenia românã. Bogdan Dinu este un luptãtor si am visat sã-l bat de cînd am semnat contractul. Este un urît si am la mine uneltele (n.r. - si-a arãtat pumnii spre Dinu) cu care sã îi fac fata frumoasã“.
„Crezi cã dacã esti înalt mi-e fricã de tine? Pe strãzile din orasul în care locuiesc eu (n.r. - New York) mã bat mereu cu oameni mai înalti ca tine“, a continuat Mc Clain, iar Dinu nu i-a rãmas dator: „Dar am întîlnit si am bãtut oameni care vorbesc mai mult ca tine. Nu-mi place atitudinea ta“. „Dacã nu-ti place atunci fã ceva pentru a o schimba“, a tinut tonul ridicat boxerul de peste Ocean. „Cã tot esti actor, am sã te învãt mîine (n.r. - azi) cum sã cazi“, i-a precizat buzoianul adversarului sãu. Vãzîndu-l pe Dinu cã mestecã gumã, americanul nu s-a sfiit sã foloseascã în dialog si cuvinte „grele“: „Mesteci gumã, pentru cã îti miroase gura. Gura îti miroase precum curul“. „Noi aici în România am învãtat sã folosim periuta si pasta de dinti“, l-a „luminat“ Dinu pe adversarul sãu, însã „actorul“ a gãsit iar replica: „Poate îti trebuie altã pastã“. Dupã care a încheiat: „Am obosit sã vorbesc cu tine“. A salutat presa si apoi a fãcut fotografii alãturi de fotomodelele care vor fi prezente la galã în aceastã searã.

5 meciuri

Seara va începe cu partida de la categoria „Cocos“, între românul Sorin „Pantera“ Tãnãsie si rusul Andrey Kostin, ex-sovieticul neavînd la activ nici o înfrîngere. Va urma duelul de patru reprize al colosilor Bogdan Dinu si Sean Mc Clain, un duel început de ieri de la cîntar si care a adunat, în mod cert, destulã urã si antipatie între cei doi pugilisti. Viorel Simion si un alt ugandez, Abdu Tebazalwa, stabilit tot la Stockholm, îsi vor încrucisa mãnusile în cea de a treia partidã a serii, la categoria superpanã, iar apoi, la categoria 51 kg, ieseanca Corina Cîrlescu si unguroaica Renata Selebedi vor arãta ce stiu fetele în arta pugilatului, într-un duel de 6 reprize.
Meciul pentru titlul NABA dintre Jo Jo Dan si Peter Semo se va putea întinde pe durata a 12 reprize, palmaresul românului lãsînd impresia cã acesta este favorit, din 21 de meciuri la profesionisti reusind 12 KO.

Articol afisat de 2018 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective