Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Transfer de la Steaua la Volei Club Municipal

• Marius Dascãlu a semnat un contract pe doi ani ºi jumãtate

Volei Club Municipal - LPS Piatra Neamþ s-a întãrit în aceastã sãptãmînã cu un ridicãtor care sã îl ajute pe cel deja existent, Marian Ionescu, în jocurile de campionat care mai sînt de disputat. Voleibalistul se numeºte Marius Dascãlu ºi a venit la echipa tehnicienilor Dan Gavril ºi Nicu Buruº de la Steaua Bucureºti. Constantin Niþã, directorul clubului pietrean, a spus despre acest voleibalist cã este unul de valoare, cu potenþial ºi cã a luat decizia de a veni la Piatra Neamþ gîndindu-se cã va lucra din nou cu Dan Gavril, cel care i-a fost antrenor ºi pe vremea cînd jucãtorul în vîrstã de 22 de ani fãcea parte din lotul naþional de juniori al României. „Este un ridicãtor capabil sã îl înlocuiascã pe Marian Ionescu. Este un jucãtor valoros, care a fost în lotul echipei de juniori a clubului Deltacons Tulcea, a fost încununat campion naþional la seniori ºi a jucat în loturile României de juniori. Cred cã se va acomoda repede la Piatra Neamþ ºi cred cã va deveni unul dintre jucãtorii de bazã ai formaþiei noastre“, a declarat Constantin Niþã despre voleibalistul care a semnat cu gruparea pietreanã un contract pe doi ani ºi jumãtate. ÃŽn afara clubului dobrogean, jucãtorul Marius Dascãlu a mai îmbrãcat tricoul clubului Tractorul Braºov, iar pentru Steaua Bucureºti a jucat doar un an. „Am venit la Piatra Neamþ cu cele mai bune gînduri ºi sper ca aici sã pot creºte în valoare ºi sã pot ajuta echipa sã ajungã în cupele europene. Am lucrat cu antrenorul Dan Gavril în trecut ºi asta a contat mult în momentul în care am luat decizia de a semna pentru acest club“, a declarat Marius Dascãlu. Fostul component al Stelei a mai spus cã îi place cum aratã ºi cum joacã echipa pietreanã ºi cã acum îi pare rãu cã Steaua a cîºtigat ambele meciuri din campionat în care s-au întîlnit cele douã formaþii. Dascãlu a precizat cã îºi doreºte ca adversar în semifinalele Cupei României pe Universitatea Explorãri Baia Mare, „un adversar mai accesibil“.
Dan Gavril ºi Nicu Buruº au acum la antrenamente un lot mai numeros, dupã ce în ultima perioadã au lipsit mai mulþi jucãtori. Recent, Marian Ionescu a revenit din Olanda, unde a petrecut sãrbãtorile la sora sa, care este proaspãt mãmicã. Lipsesc de la antrenamente Rãzvan Ilie, care acuzã probleme medicale, ºi ªtefan ªtefurã, ultimul fiind nou angajat al Poliþiei ºi participînd la programul echipei doar dupã-amiaza. Un alt absent, pe o perioadã îndelungatã însã, va fi Octavian Baba. Tînãrul jucãtor pietrean va pleca, se pare, în Franþa, pentru o intervenþie chirurgicalã la umãrul drept. „Umãrul drept al lui Baba îi sare din articulaþie, iar pentru operaþie el a ales sã plece în Franþa, pentru cã acolo îl are pe tatãl sãu ºi pentru cã are o mai mare încredere în medicii strãini“, a mai declarat Constantin Niþã. Echipa pietreanã nu va efectua nici un cantonament înainte de redebutul campionatului românesc, însã va începe de mîine seria jocurilor de verificare. VCM-LPS Piatra Neamþ se va deplasa mîine la Bacãu, pentru un amical cu ªtiinþa, iar luni ºi marþi va juca, în Sala Ceahlãul, cu Unirea Dej, liderul Diviziei A2, seria Vest.

Articol afisat de 1619 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective