Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Martie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Reabilitarea termiei în școli, prima etapă finalizată în martie

Șase centrale incluse în proiectul de reabilitare termică a școlilor vor fi finalizate în această lună. Potrivit specialiștilor Primăriei Piatra Neamț, la majoritatea dintre acestea, singura problemă rămîne încheierea contractelor cu societatea Distrigaz. „Pînă acum, a fost pusă în funcțiune centrala termică de la CSS Olimpia. Credem că, în această lună, vor fi puse în funcțiune centralele termice ale Grădinițelor nr. 5, 6 și 10, Școlilor nr. 5 și 12, Grupului Școlar Economic-Administrativ, Liceului «Gh. Asachi» și Colegiului de Transporturi“, a declarat Gheorghe Plai, consilierul tehnic al primarului de Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Odată cu încălzirea vremii, vor fi continuate lucrările la cele 16 centrale termice programate a fi montate în containere, lîngă școli. Pînă acum, au fost turnate fundațiile, containerele fiind în lucru. Municipalitatea pietreană și-a propus să finalizeze proiectul de modernizare a sistemului termic al unităților de învățămînt pînă în luna iunie.
Reamintim că licitația pentru selectarea executanților lucrărilor, organizată pe 22 august, anul trecut, a fost cîștigată de către firmele Confort Term și Moldocor, contractul cu autoritățile locale pietrene fiind semnat cu o săptămînă mai tîrziu.
Investiția în reabilitarea sistemului termic al unităților de învățămînt a fost estimată la circa 35 miliarde de lei, în atenția autorităților locale aflîndu-se: Grădinițele nr. 1 (și creșa), nr. 4, nr. 5 (și creșa), nr. 6, nr. 8, nr. 10 și nr. 12 (și creșa), Școlile nr. 28 (sala de sport), nr. 4 (centrala termică fiind programată și pentru sala de sport a unității de învățămînt), nr. 6, nr. 3, nr. 9, nr. 2 (corpurile 1 și 2), nr. 5, nr. 27, nr. 26 (corpurile 1 și 2), precum și Clubul Sportiv Olimpia, Liceul cu Program Sportiv, Liceul „Gheorghe Asachi“ (clădirile în care funcționează unitatea de învățămînt, internatul și cantina), Grupul Școlar Economic Administrativ, Colegiul Tehnic de Transporturi Auto (centrale termice prevăzute atît în clădirea unității liceale, cît și cele în care funcționează căminul și cantina), Colegiul Tehnic Forestier (centrală termică prevăzută și pentru atelierele liceului), Colegiul Național „Calistrat Hogaș“ (centrală termică și pentru internat), Colegiul Național de Informatică, precum și Liceul de Artă (de reabilitare termică urmînd să beneficieze și corpul 5 al unității).

Articol afisat de 1195 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective