Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 17 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Încã un Mercedes a ars ca o torþã

• incidentul s-a produs pe un drum din comuna Grumãzeºti, maºina fiind distrusã total • autoturismul aparþine unui bãcãuan, aflat în tranzit prin Neamþ • se pare cã incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit •

Seria maºinilor de lux distruse de incendii pare cã nu se mai terminã. La sfîrºitul sãptãmînii trecute, în Neamþ a ars un Mercedes Benz, incidentul producîndu-se la o sãptãmînã de la incendirea unui autoturism de acelaºi tip.
Ultimul caz de acest gen s-a petrecut în seara de vineri, 14 aprilie, în jurul orei 18.30, pe un drum judeþean ce leagã comuna Grumãzeºti de Crãcãoani. Constantin C., de 52 de ani, din Grumãzeºti, a sunat, vineri searã, pe la ora 18.30, la postul de poliþie din localitate, pentru a anunþa cã, undeva pe un drum lateral, arde o maºinã, flãcãrile fiind înalte de cîþiva metri. Poliþiºtii s-au deplasat la locul indicat ºi au descoperit un autoturism carbonizat în proporþie de 100%. La faþa locului se afla ºi un echipaj de la Grupul de Pompieri Tîrgu Neamþ, demarîndu-se cercetãrile. S-a stabilit cã maºina aparþinea lui Victor D., din comuna Ardeoani, judeþul Bacãu, cauza probabilã a incendiului fiind un scurt circuit. Bãcãuanul se afla în tranzit prin judeþul Neamþ ºi se îndrepta cãtre casã. Ajuns pe raza comunei Grumãzeºti, omul a oprit la un Peco. Mai apoi, însã, autoturismul nu a mai vrut sã porneascã. Dupã cîteva încercãri, bãcãuanul a reuºit, într-un final, sã porneascã maºina, dar, dupã mai puþin de un kilometru, au început sã se audã zgomote suspecte. A vãzut ieºind scîntei ºi, în doar cîteva minute, maºina s-a aprins ca o torþã. Poliþiºtii ºi pompierii nu au putut stabili, deocamdatã, prejudiciul în acest caz, pentru cã proprietarul nu avea asigurare Casco. Oamenii legii nu au suspiciuni în acest caz, considerînd cã incendiul a fost pur accidental.
Cu o sãptãmînã înainte de acest incident, în Piatra Neamþ, un alt autoturism Mercedes Benz, fabricat în 2001, a ars aproape în totalitate. Incendiul a avut loc în noaptea de sîmbãtã spre duminicã, 8/ 9 aprilie, iar autovehiculul aparþinea unui poliþist de la IPJ Neamþ, de la arest. ÃŽn urma verificãrilor, oamenii legii au stabilit cã maºina a fost incendiatã intenþionat, cel bãnuit fiind omul legii, care a ºi demisionat din Poliþie. Deºi, iniþial, ºi-a recunoscut fapta, ulterior ºi-a retras toate declaraþiile, susþinînd cã acestea i-au fost luate sub „presiune psihicã“. Nu este singura maºinã incendiatã intenþionat, în acest an, în luna februarie arzînd alte douã limuzine. Autorii nu au fost, încã, identificaþi.

Articol afisat de 2141 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective