Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic a pierdut medaliile de bronz ale campionatului

Unic a pierdut medaliile de bronz ale campionatului

• formaþia pietreanã a fost învinsã de Dinamo • scorul final al partidei de la Bacãu a fost 3-1 (25-16, 25-16, 15-25, 25-22), pentru bucureºtence • Unic va reprezenta România în Cupa Confederaþiei Europene de Volei •

Unic a jucat, sîmbãtã, în ultima zi a turneului IV din play-off-ul campionatului de volei feminin, meciul decisiv pentru cîºtigarea medaliei de bronz a întrecerii interne. Turneul a avut loc la Bacãu, iar pînã sîmbãtã Unicul pierduse partidele cu ªtiinþa Bacãu (1-3) ºi Rapid AIBO Bucureºti (0-3). Dupã un campionat întreg Unic ºi Dinamo au jucat „finala pentru bronz“ în ultimul meci al sezonului 2005-2006. Toatã lumea se aºtepta la o partidã pe muchie de cuþir, dar n-a fost sã fie aºa, tensiunea unui meci decisiv simþindu-se doar în setul al IV-lea. A cîºtigat Dinamo cu 3-1 (25-16, 25-16, 15-25, 25-22), iar Unicul rãmîne doar cu bucuria calificãrii în cupele europene.
Ce s-a întîmplat sîmbãtã cu Unic nu a fost înþeles de nimeni. Practic, formaþia lui Marian Constantin ºi Berthold Vãsuicã a început sã joace la scorul de 0-2 la seturi. Pînã atunci, Dinamo a punctat decisiv, pietrencele fãcînd figuraþie. Fãrã motivare, fãrã joc de echipã, fãrã lider în teren care sã le „adune“ pe voleibaliste, Unicul a dat o replicã foarte slabã, iar Dinamo a defilat în primele douã seturi. Apoi, voleibalistele de la Unic au intrat în teren cu dorinþa de a arãta cã nu le scapã bronzul din mînã fãrã luptã. ÃŽn setul al III-lea, pietrencele au punctat aproape la fiecare fazã de atac, iar apãrarea a blocat de multe ori ofensiva bucureºteanã. Intrate în panicã, dinamovistele au început mai slab ºi setul al IV-lea. Echilibrul nu s-a rupt în nici un moment: 17-17, 18-18, 19-19. La 19-19 s-a jucat cea mai lungã minge a partidei ºi poate a turneului, însã finalizarea Florentinei Nedelcu a fost în afara terenului. Tot ea a egalat la 20, însã Dinamo domina psihologic jocul ºi a profitat de inexactitatea pietrencelor. La 24-22 pentru Dinamo, Nedelcu a greºit preluarea ºi a dat bucureºtencelor ocazia sã se bucure prea repede. A fost momentul în care Vasile Ouatu, preºedintele de onoare al Unicului, s-a ridicat de pe scaun ºi a pãrãsit sala din Bacãu în vitezã ºi supãrat, fãrã sã mai vorbeascã cu nimeni.
Unic a terminat astfel campionatul pe locul IV, Dinamo a luat bronzul, ªtiinþa Bacãu a cîºtigat argintul naþional, iar Rapid AIBO Bucureºti a fost încununatã drept noua campioanã a României. În sezonul urmãtor al cupelor europene, Unic va reprezenta România în Cupa Confederaþiei Europene de Volei.

Articol afisat de 1663 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective