Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Mai 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Aqua Calor, o nouă reducere de activitate

Aqua Calor, o nouă reducere de activitate

Societatea Aqua Calor nu mai administrează nici un bloc aflat în patrimoniul Primăriei Piatra Neamț. Consilierii locali au stabilit ca toate cele 14 imobile pe care le administra Aqua Calor să treacă în grija societății Locato, așa cum se întîmplă, de ceva vreme, cu alte opt blocuri și tot atîtea containere din Piatra Neamț. Conducerea Primăriei pietrene s-a declarat nemulțumită de colaborarea cu Aqua Calor, susținînd că societatea nu a respectat contractul. La primirea în administrare a blocurilor, societățile Aqua Calor și Locato au primit ca sarcini repartizarea și încasarea costurilor aferente utilităților de la locatari. Nedepunerea de către Aqua Calor a încasărilor în conturile Primăriei Piatra Neamț, în vederea achitării ulterioare a facturilor de utilități, a atras după sine neplata la termen și confuzii asupra sumelor care urmeau a se deconta, precum și penalități pentru întîrzierea plăților la furnizorii de utilități. S-a renunțat la contractul de administrare încheiat cu Aqua Calor atît în vederea micșorării circuitului documentelor, precum și ca urmare a lipsei unei evidențe clare a debitelor pe fiecare bloc aparținînd Primăriei Piatra Neamț. Alt motiv de supărare a municipalității este legat de întîrzierea la plată a facturilor de către Primăria Piatra Neamț, datorită nedepunerii de către societatea Aqua Calor a contravalorii utilităților încasate de la locatari, pe motiv că are credite la Primăria Piatra Neamț.
„Ținînd cont de aceste aspecte, conducerea Primăriei Piatra Neamț a decis că ar fi mai eficient ca administrarea tuturor blocurilor care aparțin municipalității să treacă la o singură societate, în speță Locato, ceea ce a dus la rezilierea contractului cu Aqua Calor. În aceste condiții, reprezentanții Locato au fost împuterniciți să încheie contracte de furnizare a utilităților și să achite facturile la aceste blocuri pentru și în numele Primăriei Piatra Neamț“, se preciza în proiectul pe care consilierii locali l-au votat.

Primăria Piatra Neamț, proprietară peste 15 blocuri, hale și containere locuibile
Primăria Piatra Neamț este proprietara blocurilor 122 de pe Progresului, D2 de pe Aleea Tiparului, blocul 40 de pe Aleea Ulmilor, blocul T1, scara F de pe G-ral. Dăscălescu, blocul C5 - tronsoanele I și II de pe Mihai Viteazu, halele H13, H14 și H15 din cartierul Speranța, și opt containere, pe strada Ion Slavici. Asupra tuturor acestor imobile are drept de administrare societatea Locato. Primăria Piatra Neamț mai are în proprietate și blocurile D01, D02, D03, D04 și D05 (construite de firma Mivan Kier) de pe strada Mihai Viteazu, halele H1, H2, H3, H4 și H5 din cartierul Speranța, blocurile F1, F2 și F3 - tot din Speranța, și blocul D3 de pe Aleea Tiparului. Blocurile de pe această ultimă listă au fost în administrarea societății Aqua Calor, iar, de la începutul lunii în curs, au trecut în grija societății Locato.

Articol afisat de 1220 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ȚĂRNĂ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective