Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Aqua Calor, o nouã reducere de activitate

Aqua Calor, o nouã reducere de activitate

Societatea Aqua Calor nu mai administreazã nici un bloc aflat în patrimoniul Primãriei Piatra Neamþ. Consilierii locali au stabilit ca toate cele 14 imobile pe care le administra Aqua Calor sã treacã în grija societãþii Locato, aºa cum se întîmplã, de ceva vreme, cu alte opt blocuri ºi tot atîtea containere din Piatra Neamþ. Conducerea Primãriei pietrene s-a declarat nemulþumitã de colaborarea cu Aqua Calor, susþinînd cã societatea nu a respectat contractul. La primirea în administrare a blocurilor, societãþile Aqua Calor ºi Locato au primit ca sarcini repartizarea ºi încasarea costurilor aferente utilitãþilor de la locatari. Nedepunerea de cãtre Aqua Calor a încasãrilor în conturile Primãriei Piatra Neamþ, în vederea achitãrii ulterioare a facturilor de utilitãþi, a atras dupã sine neplata la termen ºi confuzii asupra sumelor care urmeau a se deconta, precum ºi penalitãþi pentru întîrzierea plãþilor la furnizorii de utilitãþi. S-a renunþat la contractul de administrare încheiat cu Aqua Calor atît în vederea micºorãrii circuitului documentelor, precum ºi ca urmare a lipsei unei evidenþe clare a debitelor pe fiecare bloc aparþinînd Primãriei Piatra Neamþ. Alt motiv de supãrare a municipalitãþii este legat de întîrzierea la platã a facturilor de cãtre Primãria Piatra Neamþ, datoritã nedepunerii de cãtre societatea Aqua Calor a contravalorii utilitãþilor încasate de la locatari, pe motiv cã are credite la Primãria Piatra Neamþ.
„Þinînd cont de aceste aspecte, conducerea Primãriei Piatra Neamþ a decis cã ar fi mai eficient ca administrarea tuturor blocurilor care aparþin municipalitãþii sã treacã la o singurã societate, în speþã Locato, ceea ce a dus la rezilierea contractului cu Aqua Calor. ÃŽn aceste condiþii, reprezentanþii Locato au fost împuterniciþi sã încheie contracte de furnizare a utilitãþilor ºi sã achite facturile la aceste blocuri pentru ºi în numele Primãriei Piatra Neamþ“, se preciza în proiectul pe care consilierii locali l-au votat.

Primãria Piatra Neamþ, proprietarã peste 15 blocuri, hale ºi containere locuibile
Primãria Piatra Neamþ este proprietara blocurilor 122 de pe Progresului, D2 de pe Aleea Tiparului, blocul 40 de pe Aleea Ulmilor, blocul T1, scara F de pe G-ral. Dãscãlescu, blocul C5 - tronsoanele I ºi II de pe Mihai Viteazu, halele H13, H14 ºi H15 din cartierul Speranþa, ºi opt containere, pe strada Ion Slavici. Asupra tuturor acestor imobile are drept de administrare societatea Locato. Primãria Piatra Neamþ mai are în proprietate ºi blocurile D01, D02, D03, D04 ºi D05 (construite de firma Mivan Kier) de pe strada Mihai Viteazu, halele H1, H2, H3, H4 ºi H5 din cartierul Speranþa, blocurile F1, F2 ºi F3 - tot din Speranþa, ºi blocul D3 de pe Aleea Tiparului. Blocurile de pe aceastã ultimã listã au fost în administrarea societãþii Aqua Calor, iar, de la începutul lunii în curs, au trecut în grija societãþii Locato.

Articol afisat de 1630 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective