Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Una dintre victimele jafului de la Lacu Roºu, în stare gravã în spital

• tînãrul este suspect de rupturã de splinã

Una dintre victimele jafului comis la începutul acestei sãptãmîni, pe raza localitãþii Lacu Roºu, din judeþul Harghita, este în stare destul de gravã, fiind internat în Spitalul Municipal Gheorgheni. Tînãrul a fost bãtut mãr de cei doi tîlhari ºi, chiar în noaptea de 1 spre 2 mai, a fost transportat de urgenþã la unitatea sanitarã din judeþul vecin. La internare, medicii au stabilit cã acesta suferise numeroase contuzii ºi traumatisme ºi îl suspectau de rupturã de splinã. Joi, mama tînãrului se afla lîngã el, în spitalul din oraºul harghitean, ºi a fost destul de reticentã în a da informaþii despre starea fiului ei. „Starea lui este destul de bunã, în acest moment, merge spre bine ºi sper sã nu fie nici un fel de probleme. Sînt ºocatã de cele întîmplate, face destul de des acest drum ºi nu i s-a mai întîmplat niciodatã sã fie ameninþat sau atacat. Banii care au fost furaþi se aflau atît la bãiatul meu, cît ºi la colegul sãu. Erau atît ai lor, cît ºi ai altor persoane care intenþionau sã-i trimitã acasã familiilor. Nu am apucat sã vorbesc cu medicii de aici ºi nu ºtiu dacã va mai rãmîne fiul meu în spital sau dacã va fi transferat“, a declarat, cu lacrimi în glas, mama tînãrului aflat pe un pat de spital în Harghita. Cealaltã victimã a jafului, tot un tînãr din Piatra Neamþ, a suferit rãni uºoare ºi se pare cã a fost internat în Spitalul Neamþ, dar numele sãu nu figureazã în registrul de internãri. Oamenii legii din Harghita se aflã în Neamþ de douã zile ºi, împreunã cu colegii lor de la Serviciul de Investigaþii Criminale, au constituit un cerc de suspecþi. Surse neoficiale susþin cã s-a stabilit aproape cu certitudine vinovãþia tîlharilor, dar cã acum se adunã probe pentru a se putea reþinerea lor.
Reamintim cã, în noaptea de 1 spre 2 mai, la intrarea în localitatea Lacu Roºu, un microbuz în care se aflau doi bãrbaþi din Piatra Neamþ ce veneau din Italia, a fost atacat de doi indivizi mascaþi cu cagule pe faþã. Tîlharii au furat 11.000 de euro, dupã ce i-au bãtut bine pe cei doi tineri care se aflau în maºinã. Agresorii s-au fãcut nevãzuþi cu un autoturism care se pare cã a fost oprit în trafic de un filtru de poliþie, organizat la ieºirea din localitate. Unul dintre jefuiþi a fost bãtut mãr de bandiþi, iar celãlalt a fost descoperit de poliþiºti cu mîinile legate cu un elastic, dar fãrã prea multe lovituri. Oamenii legii aveau unele suspiciuni eferitoare la o posibilã complicitate a uneia dintre victime (cea cu mîinile legate) cu tîlharii, dar urmeazã ca ancheta sã confirme sau sã infirme acest lucru. Microbuzul atacat fãcea regulat curse Italia-Piatra Neamþ ºi transporta bani ºi pachete de la nemþenii care lucrau în Peninsulã, cãtre rudele lor. Oamenii legii au convingerea cã jaful a fost la „pont“, întrucît unul dintre atacatori a cerut victimelor „cei 11.000 de euro“, despre care nu ar fi avut de unde sã ºtie, decît dacã ar fi fost informaþi chiar de una dintre persoanele ce preluaserã banii.

Articol afisat de 1791 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective