Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Flacãra Brusturi a mai contabilizat o înfrîngere

Flacãra Brusturi a mai contabilizat o înfrîngere

• Aerostar Bacãu - Flacãra Brusturi 3-1 (2-0) • antrenorul Ovidiu Marc a avut la dispoziþie numai juniori din grupa profesorului Gheorghe Bulacu •

Flacãra Brusturi continuã seria de rezultate negative în acest retur ºi dupã disputarea etapei a XXII-a a Diviziei C, seria I, în care a pierdut la Aerostar Bacãu cu 1-3. La pauzã au condus gazdele cu 2-0, iar golul nemþenilor a fost marcat de Gafiþa, în minutul 82.
Partida a fost controlatã în totalitate de echipa bãcãuanã. Trebuie spus cã jucãtorii formaþiei nemþene sînt juniori II ºi sînt utilizaþi pentru a avea cît mai multe „meciuri în picioare“, care sã îi ajute în tentativa de a se califica la turneul zonal. Ovidiu Marc (foto), antrenorul de la Flacãra Brusturi, a spus cã prestaþia elevilor sãi a fost una mult mai bunã decît cea de vinerea trecutã, cînd au pierdut pe propriul teren (1-6 cu NGM Leonard Paºcani). „Au dovedit la Bacãu mai mult curaj ºi mai multã determinare. Am întîlnit un adversar bun, o formaþie cu jucãtori tineri, dar ºi destui fotbaliºti cu state vechi în Divizia C. Juniorii au etalat un joc plãcut, atît cît le-a permis ºi adversarul, dar au fost dominaþi la capitolul experienþã de joc ºi în duelurile fizice. Aceste lucruri se vedeau la orice fazã fixã ºi la duelurile unu la unu“, a declarat Ovidiu Marc, antrenorul principal al echipei Flacãra Brusturi. De menþionat cã golul echipei nemþene a fost marcat atunci cînd gazdele conduceau deja cu 3-0. Ovidiu Marc a mai spus cã juniorii profesorului Gheorghe Bulacu se luptã cu ºanse reale pentru un loc la turneul zonal al campionatului naþional al juniorilor II. Ei ocupã locul secund în clasament, dupã FCM Bacãu, iar principala contracandidatã la locul II este Politehnica Iaºi.
În derby-ul etapei de marþi dupã-amiazã, Politehnica II Iaºi a învins pe propriul teren pe FCM II Bacãu ºi a ajutat astfel pe FCM CFR Paºcani sã rãmînã pe locul II, dupã ce cei din urmã au terminat doar la egalitate, 1-1, la Rulmentul Bîrlad. Urmãtorul meci al echipei divizionare C din Neamþ va fi mîine, de la ora 18, la FCM CFR Paºcani, formaþie la care evolueazã ºi foºtii jucãtori ai Ceahlãului, Zavate, Solomon ºi Doru Botez. Jucãtorii folosiþi în partida de la Aerostar Bacãu de antrenorul Ovidiu Marc sînt: Hãrãguþã, Ichim, Mihãlescu, Murariu, Gheorghiu, Nicolau, Ploscaru, Sandu, Gafiþa, Popa, iar rezervele folosite au fost Botomei ºi Pîntea. Rezultatele înregistrate în etapa a XXII-a a Diviziei C, seria I, sînt: Rulmentul Bîrlad - FCM CFR Paºcani 1-1, FCM Huºi - Pambac Bacãu 0-0, Politehnica Unirea II Iaºi - FCM II Bacãu 1-0, FC Energia Vulturu Focºani - CSM Dorna Vatra Dornei 2-1, FC Willy 2001 Bacãu - FC II Botoºani 2-0, NGM Leonard Paºcani - Viitorul Liteni 1-0, Aerostar Bacãu - Flacãra Brusturi 3-1.

Articol afisat de 1690 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective