Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamþ a încheiat conturile cu Liga Naþionalã

• HCF Piatra Neamþ - Rapid CFR Bucureºti 31-34 (14-15) • pietrencele vor evolua în eºalonul inferior •

Handbal Club Feminin Piatra Neamþ a retrogradat în Divizia A de handbal feminin dupã doi ani în care a evoluat pe scena Ligii Naþionale. Ultima înfrîngere a formaþiei antrenate de Dan Valentin s-a consemnat ieri, în Sala Ceahlãul, HCF Piatra Neamþ pierzînd cu 31-34 (14-15) dupã un joc în care a condus doar în primele minute cu 2-1. Cu numai douã puncte cîºtigate din 42 posibile, HCF Piatra Neamþ este ultima în clasament. Deºi s-a vorbit foarte mult despre un eventual turneu de baraj pentru ca Liga Naþionalã sã rãmînã cu 14 echipe ºi în sezonul urmãtor, gruparea pietreanã nu mai poate spera la nimic, deoarece „planurile“ fãcute de oamenii implicaþi în fenomen nu dãdeau nici o ºansã ultimei clasate. ÃŽn ceea ce priveºte lotul pentru sezonul urmãtor el va suporta modificãri. Este aproape sigur cã va pleca Iulia Puºcaºu, cea care a fost convocatã la naþionalã pentru meciul de baraj cu Serbia&Muntenegru. Puºcaºu este o jucãtoare valoroasã care are deja oferte de la cel puþin douã formaþii de Liga Naþionalã. HCF Piatra Neamþ a jucat ieri cu destulã determinare, într-o atmsferã de meci de ligã inferioarã. Puþini au fost cei care au dorit sã vadã ultimul meci în Liga Naþionalã la handbal în Piatra Neamþ, mãcar pentru un an, avînd în vedere cã bãieþii vor juca ºi în sezonul urmãtor tot în liga secundã. Gazdele au început bine jocul, cu Roºu în formã bunã, însã s-au stins pe parcurs, multitudinea de greºeli în apãrare fiind taxatã imediat de giuleºtence. De menþionat cã Rapid CFR Bucureºti a beneficiat de 13 aruncãri de la 7 metri. Roxana Gheorghiu a marcat de 12 ori din asemenea ocazii, iar din acþiune de încã 5 ori. De partea cealaltã cea mai bunã marcatoare a fost Carmen Roºu, cu 7 goluri reuºite. „Am fãcut un campionat dezamãgitor, dar o vom lua de la capãt, aºa cum am fãcut-o de atîtea ori. Astãzi a fost ultima înfrîngere a sezonului, dar parcã am vãzut la fete mai mult determinare ºi mai multã dorinþã de victorie“, a declarat Camelia Bucur la final partidei de ieri. Aceasta a anunþat cã va continua cariera de jucãtoare, deoarece „pînã la 50 de ani mai este“.
Pentru HCF Piatra Neamþ urmeazã o varã care anunþã planuri ºi proiecte de viitor. Campionatul Ligii Naþional nu s-a încheiat încã, deoarece mîine se vor juca meciurile HCM Roman - Rulmentul Braºov ºi Tomis Constanþa - Oltchim Rîmnicu Vîlcea. În ceea ce priveºte lupta pentru ultimul loc în cupele europene, locul 5 în clasament, HCM Roman trebuie sã cîºtige cu Rulmentul pentru a se clasa înaintea celor de la U Jolidon Cluj, care ieri au cîºtigat la Deva cu 23-21.

Articol afisat de 1518 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective