Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Am ºanse foarte mici sã rãmîn la Ceahlãul“

„Am ºanse foarte mici sã rãmîn la Ceahlãul“

• „nu sînt supãrat pe domnul ªtefan, dar nu am înþeles de ce oameni care au treabã cu voleiul ºi handbalul dau verdicte în fotbal“, a spus Marin Barbu • tehnicianul le-a mulþumit ºi jucãtorilor pentru sprijinul acordat ºi pentru modul în care au înþeles cã trebuie sã colaboreze •

Aceasta este afirmaþia, poate chiar ºocantã, a lui Marin Barbu înainte de ºedinþa de analizã a Consiliului de Administraþie a FC Ceahlãul, care va avea loc astãzi. Tehnicianul care a promovat Ceahlãul în Divizia A se vede cu ºanse foarte mici în ceea ce priveºte viitorul sãu la echipa pietreanã, dupã numai un an de muncã în care a reuºit promovarea în Divizia A. Marin Barbu a spus aceste cunvinte într-o convorbire telefonicã, însã din tonul sãu rãzbãtea supãrare ºi mîhnire. Auzind cã unii jucãtori sînt alãturi de el ºi doresc sã munceascã în continuare sub comanda sa, „Magiun“ le-a mulþumit ºi le-a urat succes în continuare, indiferent de cele care urmeazã sã se întîmple. „Nu sînt supãrat pe nimeni ºi pe nimic deocamdatã. Nu este nimic sigur, dar am ºanse foarte mici sã rãmîn la Ceahlãul. Mîine (n.r. - astãzi) va fi ºedinþa Consiliului de Administraþie la club ºi voi ºti sigur pe ce drum voi apuca. Nu am fãcut încã nici un plan pentru viitor, pentru cã nu ºtiu care va fi acesta“, a declarat Marin Barbu.
Tehnicianul pietrean s-a arãtat deranjat de ce oameni din cadrul clubului nu i-au luat apãrarea în faþa presei atunci cînd s-au vehiculat nume de antrenori care ar urma sã vinã la echipã. „Vã daþi seama cã eu am trecut prin multe ºi cã nu m-au afectat cele scrise în presã. Cei care au scris nu ºi-au dat însã seama cã pot face rãu echipei ºi nu mie. Faptul cã nu s-a reuºit destabilizarea redã clar relaþiile bune care au fost între mine ºi jucãtori în toatã aceastã perioadã“, a mai spus Marin Barbu. De asemenea, antrenorul cu care Ceahlãul a revenit pe prima scenã a fotbalului românesc s-a declarat deranjat de faptul cã oameni care sînt legaþi într-un anumit fel de club ºi-au dat cu pãrerea, deºi sînt persoane care se ocupã de alte sporturi. „Am vãzut articole în presã în care unii oameni implicaþi în handbal sau volei ºi-au dat cu pãrerea despre fotbal. Este ca ºi cum eu aº vedea într-o zi un meci de rugby ºi aº spune cã antrenorul nu ºi-a fãcut bine treaba. Cred cã mulþi dintre cei care au vorbit trebuiau sã vinã la antrenamente sã vadã cum pregãtesc echipa. ªi asta nu acum, la finalul campionatului, ci la început, cînd trebuia sã alcãtuim o echipã“, a încheiat Marin Barbu.
Tehnicianul a mai anunþat cã astãzi va fi prezent la Piatra Neamþ pentru a purta, înainte sau dupã ºedinþa de Consiliu de Administraþie de la FC Ceahlãul, o discuþie cu preºedintele de onoare al clubului, Gheorghe ªtefan.

Articol afisat de 2320 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective