Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vasîie, „arunca“ tricoul!

Cosmin Vasîie a aruncat tricoul în momentul schimbarii în jocul de pregatire dintre Ceahlaul si Poli Iasi, dupa ce intrase la pauza si fusese rechemat pe banca de rezerve de antrenorul Ion Moldovan. Au trecut de atunci doua saptamîni, iar Ceahlaul a cîstigat la Constanta, iar duminica a pierdut cu 0-2 la FC National. Tot duminica a fost aruncat în lupta surda si fara orizont de pe „Cotroceni“ si jucatorul defensiv de banda stînga Cosmin Vasîie (foto), adus în vara de la CFR Cluj Napoca. Poate ca multi au privit cu surprindere mutarea lui Moldovan, dar, avînd în vedere situatia din teren si faptul ca gazdele nu puneau deloc în pericol poarta lui Curca, se spera ca fostul clujean îsi va face treaba în aparare. Nu asa cum s-a întîmplat la Galati, acolo unde a fost unul dintre cei mai slabi galben-negri. La Bucuresti, era minutul 76 cînd Florentin Dumitru a centrat în careul pietrean, la linia de 16 metri, mingea depasindu-l prea usor pe Vasîie. Roberto Iancu a facut o preluare pe piept spre poarta, dupa care a sutat la coltul scurt pe lînga portarul Curca, iesit tîrziu în întîmpinare. Poate ca acum este timpul ca Vasîie sa se mai gîndeasca înca de 10 ori la gestul de acum doua saptamîni si la faptul ca Ion Moldovan nu zicea degeaba: „Sînt jucatori care au pretentii sa evolueze si care au pretentii ca sînt mai buni decît ceilalti, dar, în momentul în care îi bag în teren, nu dovedesc, chiar si într-un amical, ca sînt mai buni“. Nu este numai cazul lui Vasîie în meciul de duminica, ci si al altora. Dar cum ceilalti nu au avut indecenta de a arunca tricoul în semn de protest ca nu joaca, chiar si la un meci amical, nu dam si alte nume.
Ce-i drept, Ceahlaul nu a jucat mai nimic în capitala si a ratat o mare ocazie de a mai cîstiga trei puncte în deplasare, în fata unei formatii care în acest sezon si-a aratat limitele. Acesta este însa „harul“ Ceahlaului, de a relansa adversare aflate în degringolada, cum s-a întîmplat si cu Otelul Galati. Ceahlaul a avut o singura ocazie clara de gol, în minutul 59, cînd Doicaru, scapat singur cu Nae, a ales sa-l dribleze pe portarul Nationalului, în locul unui sut, si a fost deposedat de Ghindeanu. ÃŽn prima repriza, FC National a fost mai aproape de gol, cînd Curca a iesit ca un începator la o centrare din lovitura libera executata înalt de Florentin Dumitru, iar Burca i-a luat „fata“, dar a trimis peste transversala. Daca golul de deschidere a scorului a venit la gafa lui Vasîie, golul doi al gazdelor a venit pe fondul unor greseli în lant ale oaspetilor. Mingea a ajuns la Dragan, iar fostul dinamovist l-a învins cu un sut puternic pe Curca. S-au pierdut macar doua puncte la FC National, într-o etapa nefasta gazdelor.
Urmeaza mîine meciul cu Pandurii Tîrgu Jiu si sînt de asteptat schimbari în primul 11, mai ales dupa acest joc slab. Rezultatele înregistrate în Liga I în etapa a VII-a sînt: Poli Timisoara - CFR Ecomax Cluj 3-1, U Craiova - Poli Iasi 3-3, UTA Arad - Gloria Bistrita 0-1, FC National - Ceahlaul 2-0, Pandurii Tîrgu Jiu - Unirea Urziceni 1-0, Jiul Petrosani - Otelul Galati 1-2, Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti 1-1, FC Vaslui - Dinamo Bucuresti 1-2, FC Arges Pitesti - Farul Constanta 0-1.

Articol afisat de 1488 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective