Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 19 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul II, din nou pe podium

Ceahlaul II Piatra Neamt a Ă®nregistrat, vineri, 15 septembrie, al treilea succes al sezonului, Ă®n etapa cu numarul 7 a Ligii a III-a, Seria I. „Victima“ se numeste Politehnica II Iasi, iar scorul final al jocului de la Roznov a fost 1-0 (0-0), autor al golului fiind mijlocasul Gheorghiu, Ă®n minutul 55.
Antrenorul Toader Stet a precizat ca elevii sai au facut cel mai slab meci de pĂ®na acum. Nu prin lipsa de atitudine au gresit cei de la Ceahlaul II, ci prin lipsa omogenitatii Ă®n fata unui adversar care a pus probleme. Politehnica II Iasi este aceeasi echipa care Ă®n sezonul trecut Ă®n promovat din Divizia C, dar care a „lasat“ locul altei formatii Ă®n esalonul secund. „A fost un meci extrem de greu Ă®n fata unei echipe care nu merita locul ocupat Ă®n clasament. Alta data am avut ocazii mai multe si nu am marcat, dar de aceasta data am creat mai putine ocazii si am marcat pentru trei puncte. Au avut si ei o ocazie mare de a ne egala, dar pĂ®na la urma am scapat cu fata curata si am marit numarul victoriilor din acest debut de sezon. Oricum, diferenta de pe tabela de marcaj este una care reflecta realitatea din teren“, a declarat Toader Stet, antrenorul principal al formatiei pietrene. ĂŽn minutul 55, Gheorghiu, un jucator Ă®n vĂ®rsta de 17 ani, a insistat la o minge aruncata Ă®n careul oaspetilor, a depasit doi fundasi adversi si a trimis mingea Ă®n poarta pe lĂ®nga portarul iesean. PĂ®na la finalul partidei, Ionut Enache a ratat o ocazie mare de a face 2-0, iar Ă®n ultimele 10 minute ale jocului cei de la Poli II au trecut pe lĂ®nga egalare.
Ceahlaul II a urcat pe locul 3 în clasamentul seriei si a ramas, alaturi de liderul Energia Vulturu Focsani, cu nici o înfrîngere în primele sapte etape ale sezonului. În runda urmatoare elevii lui Stet, Purica si Domsa vor evolua pe terenul celor de la Pambac Bacau, formatie care ocupa locul II în clasament. Jocurile rundei a VII-a a Ligii a III-a, Seria I, s-au încheiat cu urmatoarele rezultate: Roseal Odorheiu Secuiesc - Pambac Bacau 0-4, Ceahlaul II Piatra Neamt - Politehnica Iasi 1-0, FC Willy 2001 Bacau - Laminorul Roman 2-1, CSM Rîmnicu Sarat - Juventus Falticeni 4-1, Otelul II Galati - Leonard Pascani 6-0, Aerostar Bacau - Politehnica Galati 1-2, Energia Vulturu Focsani - Petrolul Moinesti 3-1, Transkurier Sfîntu Gheorghe - FCM II Bacau 3-2, FCM CFR Pascani - ACS KSE Tîrgu Secuiesc 2-0.

Articol afisat de 1480 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective