Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

O victorie, cadou pentru Costel Ilie si Forminte

Costel Ilie si Alexandru Forminte au fost ieri sarbatoritii Ceahlaului, primul împlinind 32 de ani, iar cel de-al doilea 24. Fiecare din cei doi îsi dorea foarte mult un succes pe care sa îl sarbatoreasca alaturi de cea de a II-a familie - Ceahlaul. Colegii vor sa le faca un cadou în meciul de astazi, dar atît sarbatortii, cît si ceilalti sînt constienti ca un succes astazi poate aduce un plus la capitolul moral. Aceasta dupa înfrîngerea de pe finalul jocului cu FC National.
„Parca Ă®nainte acestui meci de la National nu am uitat de tot de victoria din partida cu Farul si asta cred ca ne-a costat, pentru ca nici concentrarea nu a fost asa cum a trebuit. La meciul cu Pandurii abordarea jocului va fi cu totul alta comparativ cu ceea ce s-a Ă®ntĂ®mplat la National. Nu ne intereseaza deloc numarul de accidentari care sĂ®nt Ă®n lotul echipei Pandurii, pentru ca au avut aceleasi probleme si Ă®nainte de jocul cu Unirea Urziceni si au cĂ®stigat cu 1-0“, a declarat Ion Moldovan, antrenorul principal al Ceahlaului. Costel Ilie a spus ca el si colegii sai au „uitat“ jocurile de la Constanta si Bucuresti, spunĂ®nd ca adversarul de astazi ar putea avea un atu, data fiind victoria lor din meciul trecut. De asemenea, mijlocasul pietrean a mai precizat ca spera ca tribunele sa fie cĂ®t mai populate. Celalalt sarbatorit al echipei, Alexandru Forminte, are sanse mari sa apara Ă®nscris Ă®n raportul de joc, urmĂ®nd Ă®nsa a lua loc pe banca de rezerve. Fundasul a revenit dupa o accidentare suferita la Iasi, Ă®n etapa a II-a, si a declarat ca se bucura cel mai mult ca se poate antrena, dupa acelasi program, cu ceilalti componenti ai echipei. „Ma bucur ca sĂ®nt din nou Ă®n vederile antrenorului si sper sa ma ridic la nivelul cerut atunci cĂ®nd va fi nevoie de mine. CĂ®t despre Panduri, sĂ®nt sigur ca vor veni la Piatra Neamt pentru a se agata de orice sansa ca sa nu plece Ă®nvinsi“, a fost de parere Forminte.
Arbitrul care va conduce la centru jocul de la Piatra Neamt va fi brasoveanul Robert Dumitru, care va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii bucuresteni Eduard Ungureanu si Florin Stanescu. Rezerva va fi Florin Ghimbasan (Brasov), în timp ce observatori vor fi Mircea Stoenescu si Gheorghe Moise, din capitala.
Programul etapei a VIII-a a Ligii I este: Otelul Galati - Poli Timisoara, Ceahlaul - Pandurii, Unirea Urziceni - Jiul Petrosani, Farul Constanta - FC National, CFR Ecomax Cluj - U Craiova, Gloria Bistrita - FC Vaslui, Poli Iasi - UTA Arad, Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti - FC Arges Pitesti.

Articol afisat de 1583 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective