Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Handbalistii primesc vizita liderului

LPS Piatra Neamt, formatie care reprezinta orasul Ă®n Divizia A, Seria A, la handbal masculin, va juca astazi meciul programat Ă®n etapa a III-a a sezonului. Adversar va fi Universitatea Galati, grupare care, cu o victorie elocventa, 43-24 cu Universitatea Valahia TĂ®rgoviste, si cu un egal, 25-25 la HC Focsani, s-a instalat Ă®n fruntea clasamentului Seriei A. Pietrenii au Ă®nregistrat si ei un succes Ă®n ultima runda, 32-25 la Plopeni, cu Petrolul Teleajen Lukoil Ploiesti, astfel ca la capitolul moral elevii lui Stelian Bursuc (foto) si Razvan Caba stau bine. „Principalul“ gazdelor spera ca si de aceasta data jocul prestat Ă®n ambele partide disputate pĂ®na acum Ă®n campionat sa fie repetat. „Am jucat bine si cu Stiinta Municipal Dedeman Bacau si cu Petrolul Teleajen Lukoil Ploiesti si am Ă®ncredere ca vom juca la fel si acum cu Galati. Sper Ă®ntr-o victorie acum, pentru ca le-am spus jucatorilor ca sĂ®nt datori suporterilor cu un succes, dupa ce Ă®n etapa I am pierdut la limita. Va fi foarte greu, mai ales ca Universitatea Galati vine sa cĂ®stige pe terenul nostru. ĂŽn opinia mea aceasta formatie vrea sa promoveze la finele campionatului si sigur conteaza pe puncte aici“, a declarat Stelian Bursuc.
Pentru acest joc conducerea tehnica pietreana se poate baza si pe juniorii cu drept de joc la Divizia A, Dragos Iancu, Victor Carbunaru si Florin Acatrinei, care n-au putut juca la Plopeni pentru ca au avut meci programat în campionatul rezervat acestei categorii de vîrsta. Cum alte probleme medicale nu sînt în lotul antrenat de Stelian Bursuc si Razvan Caba, este de asteptat ca LPS Piatra Neamt sa încerce sa dea totul pe teren pentru un succes care ar confirma evolutiile bune de pîna acum. Arbitrii care vor oficia întîlnirea din Sala Ceahlaul vor fi iesenii Bogdan Anton si Iulian Cristea. Programul complet al partidelor de astazi din etapa a III-a a Diviziei A, Seria A, este urmatorul: Universitatea Vala-hia Tîrgoviste - CS Triumf Calarasi, LPS Piatra Neamt - Universitatea Galati, Stiinta Municipal Dedeman Bacau - Petrolul Teleajen Lukoil Ploiesti.

Articol afisat de 1440 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective