Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moarte suspecta la Timisesti

SfĂ®rsitul unui nemtean care a murit Ă®n spital sĂ®mbata, 23 septembrie, la aproximativ 24 de ore de la internare, a dus la demararea unei anchete, politistii avĂ®nd unele informatii ca acesta a fost victima unei agresiuni. Gheorghe Dascalu, Ă®n vĂ®rsta de 72 de ani, din Timisesti, a ajuns vineri dupa-amiaza, 22 septembrie, la Spitalul de Urgenta Neamt, Ă®n stare critica. Septuagenarul, care a fost gasit cazut pe jos Ă®n propria locuinta, a declarat politistilor si cadrelor medicale ca a fost batut de niste vecini. Investigatiile medicale au aratat ca batrĂ®nul suferise numeroase traumatisme si contuzii pe Ă®ntreg corpul, Ă®nsa cel mai grav dintre acestea a fost la coloana vertebrala, Ă®n urma caruia se alesese cu o pareza la piciorul stĂ®ng. Pacientul a ramas o vreme Ă®n Ă®ngrijirea cadrelor medicale de la Unitatea de Primire a Urgentelor, a fost stabilizat, dar pentru ca starea sa nu era prea buna si s-a luat Ă®n calcul varianta efectuarii unei interventii chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale, medicii nemteni au hotarĂ®t ca septuagenarul sa fie transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iasi. SĂ®mbata, 23 septembrie, pacientul a decedat si, cum Ă®n documentele medicale se mentionase faptul ca fusese victima unei agresiuni, cadrele medicale ale spitalului iesean au anuntat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Neamt. Duminica dimineata, 24 septembrie, politistii nemteni au Ă®nceput investigatiile Ă®n acest caz. „Am fost anuntati de moartea barbatului de la Timisesti. Cum el a decedat Ă®n spital la Iasi, necropsia va fi efectuata acolo, urmĂ®nd sa ne fie trimis raportul medico-legal. Atunci cĂ®nd a fost gasita, victima a spus politistilor din comuna ca ar fi fost agresata de niste vecini, dar nu exista urme de violenta exterioare. La cercetarea la fata locului, a fost gasit sĂ®nge, dar nu provenea de la leziuni externe, ci de la voma, caci se pare ca era vorba despre o pancreatita Ă®n stadiu avansat“, a declarat Paul Tablan, subcomisar Ă®n cadrul Serviciului de investigatii criminale al IPJ Neamt.
Se pare ca batrînul era amator de bauturi alcoolice, iar în ziua în care a fost transportat la spital si a declarat oamenilor legii ca ar fi fost batut, a fost gasit cazut între pat si soba. În locuinta erau urme de sînge, dar în casa nu au fost descoperite semne de intare prin efractie. Încuietorile nu fusesera fortate, nici ferestrele nu prezentau astfel de urme, iar din casa nu disparusera nici bunuri de valoare si nici bani. Lucratorii Postului de Politie Timisesti spun ca Gheorghe Dascalu locuia singur, era un om linistit care nu intra în conflict cu nimeni si nu avea dusmani, astfel încît varianta ca ar fi fost batut de cineva atît de grav, încît sa paralizeze si sa ajunga în spital, apare ca imposibila. Acestia au mai precizat ca urme de sînge au fost gasite si în curtea batrînului, lînga banca, fiind posibil ca acesta sa fi cazut acolo si sa se fi lovit, dupa care sa fi intrat în casa, unde a cazut iar. Necropsia va stabili cu certitudine daca în cauza este sau nu vorba de o moarte violenta, iar, în functie de rezultatul acesteia, se vor lua masurile care se impun.

Articol afisat de 1722 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. lLISESCU, G. MUNTEANU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective