Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Cine minte: sãteanul sau primarul?

Cine minte: sãteanul sau primarul?

• un bãtrîn, din Podoleni, îl acuzã pe edilul comunei de comportament agresiv • Gheorghe Sava afirmã cã primarul l-a agresat, dîndu-i un sut • Decebal Albu respinge acuzatiile aduse si spune cã bãtrînul, care se afla în stare de ebrietate, a fãcut un scandal monstru •

Primarul comunei Podoleni, Decebal Albu, este acuzat de un localnic de agresiune. Gheorghe Sava, zis „Fulga“, în vîrstã de 73 de ani, spune cã a fost bãtut de primar chiar în incinta institutiei pe care cel din urmã o conduce. Incidentul s-ar fi petrecut acum douã zile, însã primarul neagã spusele bãtrînului care este acuzat de tulburarea linistii publice. Politistii din sat au fost, deja, sesizati cu privire la cele întîmplate si desfãsoarã cercetãri în vederea stabilirii circumstantelor în care a avut loc evenimentul. „Am fost ieri (n.n - alaltãieri) la primãrie pentru a face niste acte, în vederea obtinerii subventiei pentru grîu. Eram în biroul inginerilor care îmi spuneau cã cererea mea nu a fost aprobatã de primar pentru cã nu as avea dreptul la subventie. La un moment dat, a intrat domnul Decebal Albu pe care l-am întrebat de ce nu primesc subventia. Primarul mi-a zis cã nu am dreptul, pentru cã nu detin o aprobare legalizatã din partea fratilor mei si cã în titlul de proprietate nu se specificã de unde vine terenul. I-am spus cã eu detin acel teren de 15 ani, fratii mei neavînd nici o pretentie si sã-mi aprobe cererea. Atunci, el s-a enervat si m-a bãtut. Mi-a tras sapca din cap si m-a lovit, dupã care m-a scos fortat din primãrie lovindu-mã cu piciorul în fund. Existã si martori, însã nu stiu cîti vor fi de partea mea, pentru cã primarul îi are la mînã. Eu sînt în conflict cu primarul de mai mult timp, de vreo 6-7 ani, cînd el lucra la agro-complex. Stiu cã i-am cerut, odatã, sã-mi planteze si mie cartofii, însã a refuzat. Mai mult, trebuie sã primesc un sfert de hectar de pãmînt pe care refuzã sã mi-l retrocedeze“, a declarat Gheorghe Sava (foto).
Primarul Decebal Albu ne-a declarat cã bãtrînul nu a fost lovit si cã, mai mult, el a fost cel care a provocat scandal în primãrie. „Vorbeste prostii, domnule!!! Era beat si a provocat scandal. A dat recital în primãrie. Am sesizat si Politia cu privire la acest aspect. Cînd bea, face numai scandal. Nu l-a lovit nimeni si existã martori care sã confirme acest lucru“, a spus primarul Albu.
Bãtrînul s-a adresat filialei nemtene a Asociatiei Nationale ÃŽmpotriva Coruptiei, Abuzurilor si Pentru Drepturile Omului(ANICADO). „Noi am fost sesizati cu privire la acest conflict si o sã înaintãm plîngerea institutiilor competente. De asemenea, vom trage un semnal de alarmã cu privire la comportamentul primarului, acesta mai avînd o plîngere la noi. Este vorba de un elev care spune cã a fost bãtut de primar. Existã si alte plîngeri legate de modul în care sînt aplicate legile fondului funciar, multe persoane spun cã s-au fãcut mãsurãtori pe teren fãrã sã se întocmeascã procese verbale“, a declarat Alexandru Gãluscã, presedintele ANICADO, filiala Neamt.

Articol afisat de 1828 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective