Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Sport 29 Noiembrie 2006
Tip„reste articolul - Varianta pentru imprimant„ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Voleibali[tii pietreni, favori]i `n disputa cu „U“ Cluj

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neam] va evolua ast\zi pe terenul echipei Universitatea Cluj Napoca `n etapa a II-a a returului Diviziei A1 de volei masculin. Meciul se anun]\ destul de interesant `n fieful unei forma]ii amenin]ate de retrogradare. Universitatea nu a ob]inut succese r\sun\toare `n actuala edi]ie de campionat, av`nd la activ dou\ victorii, cu CSS Lapi Dej [i Volei Club Municipal R`mnicu S\rat. Cu toate acestea, a fost `n stare s\ c`[tige seturi `n fa]a celor mai importante echipe din Rom=nia, Dinamo Lemtrans Bucure[ti, VCM Tomis Constan]a [i chiar la Piatra Neam]. ~n tur, `n Sala Ceahl\ul, echipa din Cluj Napoca a reu[it un joc destul de bun, pun`nd mari probleme grup\rii antrenate de Dan Gavril [i Nicu Buru[ `n trei din cele patru seturi. A fost `ns\ un duel `n care pauza `ntre setul III [i IV a fost de un sfert de or\, din cauza unei probleme a instala]iei de iluminat. „A fost destul de greu `n tur contra clujenilor. Ne-am luptat destul de mult cu o forma]ie ar]\goas\ [i care se bate pentru orice punct. Acum avem un meci la fel de dificil, chiar dac\ diferen]a de locuri din clasament ne d\ drept favori]i. Vom face `ns\ tot posibilul s\ c`[tig\m, pentru c\ orice punct conteaz\ acum, iar apoi ne a[teapt\ meciuri dificile, at`t `n campionat, c`t [i `n Cupa Rom=niei“, a declarat Constantin Ni]\, directorul clubului pietrean.
Acesta a mai opinat c\ `i este greu s\ cread\ c\ Unirea Dej va mai putea face o a doua surpriz\ `n acest sezon, dup\ ce `n tur, pe propriul teren, a `nvins pe Dinamo Lemtrans Bucure[ti cu 3-2. „Atunci dinamovi[tii au f\cut un pas gre[it. Acum nu cred c\ mai este cazul s\ ne a[tept\m la un alt rezultat dec`t victoria celor de la Dinamo. ~n meciul de la R`mnicu S\rat, Steaua va avea o misiune grea, av`nd `n vedere c\ gazdele s-au b\tut cu Dinamo [i abia au pierdut cu 2-3“, a mai afirmat directorul Ni]\. Meciul de ast\zi al nem]enilor este urmat de o dubl\ cu Remat Zal\u. Primul joc `mpotriva celor din S\laj va fi s`mb\t\, de la ora 16, `n Sala Ceahl\ul, `n etapa a III-a a returului Diviziei A1, urm`nd ca, de azi `ntr-o s\pt\m`n\, VCM-LPS [i Remat s\ se dueleze la Zal\u. ~nt`lnirea va conta pentru man[a a II-a a sferturilor de final\ din Cupa Rom=niei, dup\ ce, `n tur, la Piatra Neam], a fost 3-0 pentru gazde. Meciurile etapei a II-a a returului Diviziei A1 de volei masculin s`nt: VCM R`mnicu S\rat - Steaua Bucure[ti, Dinamo Lemtrans Bucurte[ti - Unirea Dej , Remat Zal\u - VCM Tomis Constan]a, Universitatea Cluj Napoca - VCM-LPS Piatra Neam], Universitatea Explor\ri Baia Mare - CSS Lapi Dej CN.

Articol afisat de 1317 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaug„ comentariul t„u la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existÔŅĹ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective