Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tragedii în preajma Crãciunului

Crãciunul nu a fost prilej de bucurie pentru toti nemtenii, în unele familii înregistrîndu-se adevãrate tragedii, chiar în preajma acestei mari sãrbãtori a crestinilor. Ziua de 23 decembrie a fost fatidicã pentru trei familii din Neamt, din fiecare moartea secerînd cîte un suflet.
Primul dintre decese a fost înregistrat în dimineata acelei zile, la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Neamt, unde, dupã o noapte întreagã în care a zãcut în sant, un bãrbat a ajuns aici în stare de soc hipotermic. Nicolae Pãrosu, în vîrstã de 55 de ani, din Bodesti, a fost adus la spital de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulantã Neamt care a fost solicitat de un sãtean din localitate. El l-a gãsit în stare de inconstientã. Investigatiile medicale efectuate aici au arãtat cã bãrbatul suferise un traumatism cranio-cerebral acut închis si numeroase contuzii la fatã si la nivel întregului corp, temperatura corpului scãzîndu-i sub 30 de grade. Desi i-a fost administrat tratamentul specific stãrilor de hipotermie, la mai putin de douã ore de la spitalizare, acesta a suferit un stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, inima sa nu a mai pornit.
Cu cîteva ore mai tîrziu, în dupã-amiaza aceleiasi zile, un septuagenar din Rãzboieni a murit, fiind victima unui accident rutier. Constantin B., în vîrstã de 78 de ani, care se deplasa cu o roabã pe partea dreaptã a drumului judetean DJ 208 G, a fost acrosat de un autoturism Dacia 1310, la volanul cãruia se afla Mihai O., în vîrstã de 61 de ani, din Tupilati. Acesta nu a redus viteza de deplasare la întîlnirea cu un autovehicul care circula din sens opus cu farurile aprinse si, în aceste conditii, l-a lovit în plin pe Constantin B., care a decedat aproape instantaneu.
Cel de al treilea deces, din acea zi, a avut drept cauzã intoxicatia cu monoxid de carbon a unei persoane aflate într-o anexã a unei gospodãrii din Vînãtori Neamt, proprietatea lui Vasile Ursache, unde a izbucnit un incendiu. Conform precizãrilor fãcute de pompierii militari din Tîrgu Neamt, care au lichidat incendiul, sinistrul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs la un cablu de alimentare al unui resou improvizat, aflat într-o magazie. Focul a distrus în totalitate cele douã anexe din lemn, acoperisul cu suprafata de 50 de metri pãtrati si alte bunuri, în valoare totalã de 200 de milioane de lei. Dupã stingerea incendiului, într-una dintre anexe a fost gãsit cadavrul lui Neculai Tãnase, de 44 de ani, din localitate. Necropsia efectuatã ieri a arãtat cã acesta a murit asfixiat în urma inhalãrii de monoxid de carbon, aflîndu-se si în comã alcoolicã, avînd o concentratie de alcool în sînge de 3,3 miligrame la litru.

Articol afisat de 1794 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective