Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Decembrie 2006
Tipreste articolul - Varianta pentru imprimant Trimite acest articol unui prieten  prin email

Gazon artificial, o nouã facilitate la Stadionul Ceahlãul

Ultima inaugurare la Stadionul „Ceahlãul“ s-a consemnat pe 22 decembrie si a reprezentat darea în folosintã a terenului cu gazon artificial. Amenajat pe fostul loc al terenului de zgurã, noul gazon a atras de la bun început si a fost testat prima datã de juniorii lui Gheorghe Bulacu. Pe timp de iarnã, acest teren îi ajutã pe antrenori sã organizeze antrenamente de o calitate mai bunã, avînd în vedere cã beneficiazã si de încãlzire subteranã. „Este o investitie beneficã atît pentru echipa Ceahlãului, cît si pentru viitorul fotbalului pietrean. Dar cel mai bine ar fi sã-si spunã pãrerea copiii si antrenorii care vor avea prilejul sã lucreze pe aceastã suprafatã modernã“, a declarat Gheorghe Stefan. Trebuie mentionat cã inaugurarea terenului artificial s-a fãcut de cãtre o grupã de juniori ai FC Ceahlãul. Primul tehnician care si-a sustinut antrenamentul pe aceastã suprafatã a fost Gheorghe Bulacu. „De 24 de ani lucrez în activitatea de descoperire si formare a viitorilor fotbalisti în Piatra Neamt. Însã, 23 dintre acesti ani am înghitit, nevoit fiind, numai zgura de pe fostul teren. Acum, odatã cu finalizarea lucrãrilor de modernizare la suprafata acoperitã de iarbã sinteticã si prevãzutã cu încãlzire subteranã, consider cã s-a realizat un salt deosebit pentru Centrul de Copii si Juniori“, a tinut sã precizeze profesorul Bulacu.
Începînd din iarna anului trecut Stadionul Ceahlãul din Piatra Neamt a intrat în „zodia“ modernizãrii. Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlãul, spunea atunci cã dupã inaugurarea instalatiei de nocturnã, revenirea echipei în Liga I va coincide cu modernizarea totalã a arenei. A apãrut apoi tabela de marcaj, iar la primul meci în Liga I, tribunele stadionului erau în curs de schimbare. Tribunele au „primit altã fatã“ în decursul turului actualei editii de campionat, iar la tribuna oficialã lucrãrile au fost de amploare. Totul a culminat cu o nouã tribunã pentru mass-media si cu posibilitatea datã reprezentantilor acestui domeniu sã îsi desfãsoare activitatea mult mai bine. Venirea la Piatra Neamt a conducerii Federatiei Române de Fotbal a coincis cu acordul acesteia ca nationala sã joace meciul cu Luxemburg, din preliminariile Campionatului European din 2008, în orasul de la poalele Pietricicãi. Cum si Victor Piturcã, selectionerul României, si-a dat acordul ca meciul sã fie gãzduit de orasul moldav, ultima comisie care mai poate schimba aceastã hotãrîre este cea a UEFA, care va veni pe 19 ianuarie sã inspecteze arena. „Ne vom ocupa de toate detaliile pentru ca si cei de la UEFA sã îsi dea acordul ca România - Luxemburg sã se joace la Piatra Neamt“, a dat asigurãri Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 2131 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaug comentariul tu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective