Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Cresc angajatii din administratia publicã judeteanã

Cresc angajatii din administratia publicã judeteanã

• legislativul nemtean a aprobat o crestere a numãrului de posturi, atît pentru functionari, cît si pentru pentru personalul contractual • cele mai multe sînt la Directia pentru Protectia Copilului si la societatea Troleibuzul •

Consilierii judeteni nemteni au aprobat, în ultima sedintã, organigramele si statele de functii ale Consiliului Judetean, ale serviciilor publice si societãtilor comerciale de interes judetean. Pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Neamt, pentru anul 2007 s-au propus 183 de posturi, din care 127 de functii publice (avizate favorabil de cãtre Agentia Nationalã a Functionarilor Publici) si 56 de posturi personal contractual, adicã o majorare, fatã de anul 2006, cu trei functii publice de executie si cu opt posturi de personal contractual de executie.
Cele douã servicii publice de interes judetean, pentru care s-au propus aprobarea organigramei si statului de functii aferente aparatului de specialitate sînt Directia Generalã de Asistentã Socialã si Protectia Copilului si Directia Judeteanã de Evidenta Persoanelor Neamt. Protectia Copilului a solicitat majorarea numãrului de personal pentru aparatul de specialitate cu 27,5 posturi, din care 20 de functii de asistenti personali profesionisti si 7,5 posturi de personal contractual.
Pentru aparatul de specialitate al Directiei Judetene de Evidenta Persoanelor Neamt s-a propus majorarea numãrului de posturi cu o functie de personal contractual, ajungîndu-se la un total de 20, fatã de 19 aprobate pentru anul 2006, precum si transformarea unui post de inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Regim Evidentã si Ghiseu Unic în functia publicã de consilier I principal.
În subordinea Consiliului Judetean Neamt functioneazã Compania Judeteanã Apa Serv, SC Drupo si SC Troleibuzul.
Compania Judeteanã Apa Serv a solicitat aprobarea a 334 de posturi. Fatã de anul trecut, cînd unitatea a functionat cu 337 de posturi aprobate, s-a propus o diminuare cu trei functii, ca urmare a reorganizãrii activitãtii. Pentru buna desfãsurare a activitãtii la SC Drupo, aceasta are nevoie de 167 de posturi (din care 139 de muncitori), respectiv cu zece functii mai putine fatã de ultima organigramã si ultimul stat de functii aprobate pentru anul 2006. SC Troleibuzul a propus aprobarea a 215 posturi pentru aparatul propriu de specialitate, din care 24 pentru activitatea tehnico-economicã si administrativã si 191 de posturi de muncitori. Cresterea fatã de anul 2006, pentru care au fost aprobate 184 de posturi este de 31 de functii, justificatã de preluarea activitãtii desfãsuratã de SC Transurban.

Articol afisat de 2012 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective