Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 16 Aprilie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Bãsescu, acuzat de Voiculescu cã face prostitutie

Bãsescu, acuzat de Voiculescu cã face prostitutie

• „Bãsescu face prostitutie; biserica a devenit pentru el loc pentru a transmite mesajul politic. Sã-i fie rusine!“, a declarat, la Piatra Neamt, presedintele Partidului Conservator

Cuvintele folosite de liderul conservator, Dan Voiculescu, la adresa presedintelui Traian Bãsescu sînt dintre cele mai dure posibile. Dupã ce a declarat cã este cel mai mare dusman al conservatorilor si cã românii s-au înselat atunci cînd i-au acordat votul, Voiculescu l-a acuzat cã face prostitutie, permitîndu-si sã meargã în bisericã pentru a transmite mesaje politice. Bãsescu, la fel ca mai toti politicienii, nu rateazã nici o ocazie de a face „bãi“ de multime. Si cum biserica este institutia care se bucurã de cea mai mare încredere în preferintele românilor, nu putea fi ocolitã de oamenii politici. La slujba de canonizare a ierarhului Pahomie, desfãsuratã sîmbãtã dimineata la Gledin, în judetul Bistrita Nãsãud, liderii PD, printre care Emil Boc, dar si vicepresedintele PLD Gheorghe Flutur, au apãrut în mijlocul oamenilor, însotiti de fostul lor sef de partid, presedintele Traian Bãsescu. Desi Dan Voiculescu era la aceeasi orã la Piatra Neamt, cunostea foarte bine traseul si atitudinea lui Bãsescu. „Bãsescu face prostitutie; biserica a devenit pentru el loc pentru a transmite mesajul politic. Sã-i fie rusine! Sînt convins cã românii care l-au vãzut azi pe Bãsescu la bisericã sînt revoltati pe el. Le-a spus oamenilor ce vrea el sã facã în campania electoralã. Traian Bãsescu este cel care foloseste biserica si Sfîntul altar pentru a lansa idei politice. Biserica este locul intim pentru oamenii simpli, sãrmani. Pe ei îi deranjeazã orice zgomot, asa cum sînt sigur cã i-a deranjat si Bãsescu“, a spus liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu.
Sîmbãtã, 14 aprilie, seful statului nu a pierdut ocazia de a se adresa multimii venitã pentru rugãciune: „Speranta mea e cã tot timpul, atît timp cît voi fi chemat sã-mi îndeplinesc mandatul de sef al statului, voi face ceea ce trebuie pentru români”. Presedintele a declarat cã, în ciuda criticilor pe care le primeste, una dintre cele mai mari bucurii ale lui este sã se afle în mijlocul oamenilor. „As vrea ca toti românii sã stie chiar de la seful statului cã întotdeauna îmi face plãcere sã fiu între oameni. Dragii mei, as vrea sã fiti convinsi cã ori de cîte ori o sã am întrebãri a-mi pune, dacã sînt ceea ce asteptati de la mine, nu o sã ezit sã mã întorc la popor”.
La sosirea la bisericã, presedintele a trecut destul de repede prin multime. A urcat pe una dintre scene, unde era asteptat deja de liderii PD. De pe platformã a fãcut cu mîna credinciosilor, s-a lãsat fotografiat si a chemat alãturi de el mai multi copii, îmbrãcati în costume traditionale. Bãsescu a fost flancat de principalii sãi sustinãtori, în frunte cu seful democratilor, Emil Boc.

Articol afisat de 1307 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective