Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Publiserv, în plina campanie de modernizare a „Perlei Moldovei“

Publiserv, în plina campanie de modernizare a „Perlei Moldovei“

• „vom monta pavele pe trotuarele din tot orasul, nu doar în zona centrala“, sustine Paul Cristinel Vatajelu, managerul de proiect al Publiserv • zona C-urilor din Piata Stefan cel Mare este aproape gata • peste cîteva zile, ritmul lucrarilor de pe strada Mihai Eminescu va fi intensificat •

Cum sezonul estival se apropie, municipalitatea pietreana se pregateste intens pentru venirea turistilor. Capitala judetului a intrat într-un amplu proces de modernizare, lucrarile ce se deruleaza fiind, în fapt, o continuare a proiectelor începute anul trecut. Responsabila de punerea în opera a planurilor autoritatilor, firma de interes local Publiserv si-a desfasurat fortele în toate zonele orasului, lucrîndu-se la montarea de pavele pe trotuare, bordurare si asfaltarea strazilor. „Vom monta pavele pe trotuarele din tot orasul, nu doar în zona centrala, ci si în Maratei, Precista si Darmanesti. La momentul actual, se fac bordurari în Piata Mihail Kogalniceanu si pe strada Mihai Eminescu. Pavele se monteaza pe trotuarele ce marginesc bulevardul Decebal, între Casa de Cultura si Muzeul de Istorie, în Piata 22 Decembrie - în fata Scolii nr. 3, pe bulevardul Republicii - între Casa de Cultura si Romtelecom, pe Ana Ipatescu, pe strada Darmanesti, în fata Complexului Comercial Orion, în cartierul Obor, în cartierul Maratei - în spatele blocului 122, la Piata Centrala, pe strada Bradului din cartierul Precista. ÃŽn cartierul nemtesc se amenajeaza ultimele 3 alei“, a subliniat Paul Cristinel Vatajelu, managerul de marketing al societatii Publiserv.
ÃŽn paralel se desfasoara si lucrari de asfaltare, vizate fiind strada Luceafarului - situata în cartierul Precista, între strazile Adîncata si Emil Costinescu, si trotuarele ce marginesc bulevardul General Dascalescu, zona de iesire din municipiu spre Bacau. „ÃŽn aceasta saptamîna, speram sa intram cu asfaltul pe strada Obor, în zona Kaufland“, a adaugat Cristian Vatajelu.
Zona din spatele barei de magazine „Orizont“ din Piata Stefan cel Mare este aproape gata. Au fost amenajate alei pietonale pe care au fost montate pavele, create noi locuri de parcare. „Din punctul nostru de vedere, lucrarile au fost realizate în proportie de 99%. Nu putem, deocamdata, amenaja calea de acces pentru autoturisme, prin spatele barei de magazine, pentru ca înca se fac modernizari la acestea. Urmeaza sa amenajam un parc de joaca pentru copii între blocurile C2 si C3, dar si locuri de odihna, cu banci, atît între C2 si C3, cît si între C3 si C4. ÃŽn zona, la Agentia pentru Protectia Mediului, vom largi parcarea cu 10-12 locuri“, a mai spus managerul Vatajelu.
Conducerea Publiserv apreciaza ca, în maxim 3 zile, va fi în masura sa accelereze ritmul amenajarilor pe strada Mihai Eminescu - unde vor aparea noi alei pietonale si locuri de parcare. Deocamdata, acestea sînt încetinite de o serie de lucrari executate de Compania Judeteana „Apa Serv“, prin Programul ISPA.
În municipiu îsi va face aparitia, în curînd, noul mobilier stradal comandat: 500 de banci cu spatar între blocuri, tot atîtea pe trotuare, dar si 80 de cosuri de gunoi.

Articol afisat de 1924 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M.N.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective