Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2007
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Iunie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Suporterii trebuie „obligati“ sã vinã la stadion

• reunirea lotului echipei Ceahlãul va fi astãzi, la ora 10.30 • vor fi prezente si achizitiile Rãducan, Schumacher si Iordache • vor mai veni si jucãtorii împrumutati în Liga a II-a, Vitelaru, Borz si Ivascã • se pare cã a fost achizitionat si Iulian Miu, fost la Steaua •

Reunire de lot astãzi la Ceahlãul, moment care va fi primul cu Viorel Hizo la timonã, dupã mai multi ani. Antrenorul va face cunostintã cu jucãtorii, cu cei pe care nu îi cunoaste personal, iar fotbalistii vor afla în mod oficial programul ce trebuie urmat pînã la debutul sezonului, pe 28 iulie. De asemenea, jucãtorii vor afla si noile reguli ale lui Viorel Hizo, ce trebuie respectate cu strictete. Si antrenorul nu cere decît disciplinã, ordine si muncã.
Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul, a precizat cã asteaptã de la jucãtorii care vor veni la Piatra Neamt sã fie extrem de seriosi si sã munceascã, pentru cã au toate conditiile necesare realizãrii performantei. De asemenea, acesta a spus cã vrea sã vadã la lucru noile achizitii. „Va fi pentru prima datã cînd îi vom vedea la lucru, în curtea noastrã, pe Rãducan, Schumacher si Iordache, dar si pe ceilalti nou veniti. Evident cã îi asteptãm la lucru si de «esticii» Cebotaru si Fedorenko, dar si pe jucãtorii împrumutati: Ivascã la Suceava, Borz si Vitelaru la Cîmpina“, a declarat Mãstãcãneanu. Acelasi oficial a spus cã nu s-a terminat campania de achizitii a Ceahlãului si cã jucãtori pot ajunge între galben-negri si în perioada urmãtoare.
Ceahlãul va efectua primele antrenamente, de acomodare la efort dupã vacantã, la Piatra Neamt, dupã care se va intra în cantonament centralizat, tot în orasul de la poalele Pietrcicãi. „Avem conditii foarte bune de pregãtire, de aceea stãm acasã“, a explicat Viorel Hizo alegerea fãcutã. Primul cantonament va fi în perioada 25 iunie - 1 iulie, pentru ca, pe data de 4, Ceahlãul sã plece în Germania, unde va sta pînã pe data de 16 iulie. Acolo sînt programate 5 meciuri, iar Viorel Mãstãcãneanu a spus cã adversarii vor fi Hapoel Tel Aviv, cîstigãtoarea ultimei editii din Cupa Israelului, si Beitar Ierulasim, campioana Israelului si una dintre echipele din preliminariile Ligii Campionilor, Anortosis Famagusta (Cipru), Borussia Monchelgladbah, din Germania, si, probabil, Dundee United (Scotia). „Stiu sigur cã antrenorul Viorel Hizo a mai cerut programarea unui meci în turneul din Germania si ni s-a spus cã nu va fi o problemã aranjarea unei alte partide“, a încheiat Mãstãcãneanu. Ceahlãul va reveni apoi în tarã, iar pînã la jocul din etapa 1, de pe 28 iulie, va mai disputa alte patru partide de verificare. Un zvon de ultimã orã, neconfirmat de surse oficiale, dãdeau ca sigurã achizitia la clubul pietrean a lui Iulian Miu, fost jucãtor la Steaua si component al lotului national.

Articol afisat de 1651 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective