Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul a mai înregimentat un „stranier“

Ceahlãul Piatra Neamt a rezolvat si situatia lui Alexandru Golban, pe care l-a transferat pe o perioadã de 3 ani. Aceasta dupã ce jucãtorul si conducãtorii galben-negrilor întrerupseserã legãturile de la amicalul cu Poli Iasi, cu o sãptãmînã înainte de startul campionatului. „Impresarul a cerut prea mult“, a explicata atunci Viorel Hizo. Pînã la urmã, Golban (foto) a rãmas în curtea Ceahlãului si reprezintã o altã variantã ofensivã la cele deja avute: Frunzã, Rusmir, Doicaru sau Oprea. „Este un jucãtor pe care ne vom baza în urmãtorii trei ani“, a spus Viorel Mãstãcãneanu, presedintele clubului despre noua achizitie. Oficialul a mai precizat cã, începînd de ieri, au intrat în program normal si Narcis Rãducan si Radu Doicaru. Ambii au avut de suferit din cauza unor probleme medicale si, dupã ce au ratat jocurile cu Steaua Bucuresti si Gloria Buzãu, par a fi gata de a juca vineri, de la ora 20.30, cu Dinamo Bucuresti. Singurul care va fi indisponibil pentru jocul contra „cîinilor“ este Florin Nohai, care s-a accidentat în Ghencea. Mãstãcãneanu a recunoscut cã ganezul Hamza Mohammed este în continuare în vizorul lui Viorel Hizo, dar cã pregãtirea partidei cu Gloria Buzãu si acum cea cu Dinamo nu i-au dat ocazia tehnicianului sã se decidã asupra utilitãtii fotbalistului african în echipa actualã a galben-negrilor. „Are calitãti acest Hamza Mohammed si asta numai din cîte s-a vãzut la cîteva antrenamente. Sper sã luãm o decizie în zilele urmãtoare“, a explicat presedintele pietrean întîrzierea cu care se ia o hotãrîre în cazul fotbalistului care a participat cu Ghana la douã editii ale Cupei Africii, în 2002 si 2006. De asemenea, nu se pune problema ca jucãtorul Vojislav Vranjkovic, împrumutat de la Dinamo Bucuresti, sã nu poatã fi utilizat în jocul de vineri seara. ÃŽntelegerea dintre Dinamo si Ceahlãul nu prevede nici un conditie pusã de bucuresteni, cum cã mijlocasul sã nu poatã juca în confruntãrile directe. „Nu s-a pus deloc problema în acest fel atunci cînd l-am luat de la Dinamo pe Vranjkovic. Jucãtorul este apt la aceastã orã, se pregãteste de meci, iar dacã Viorel Hizo va decide cã are nevoie de serviciile sale, atunci fotbalistul va intra în teren“, a dat lãmuriri Mãstãcãneanu.
Jucãtorii simt nevoia de a fi sprjiniti din tribune
Viorel Mãstãcãneanu a anuntat cã este foarte probabil ca la jocul cu Dinamo Bucuresti, de vineri, 10 august, ora 20.30, clubul pietrean sã inaugureze si peluza a II-a a stadionului. Acesta a precizat cã în cazul în care lucrãrile vor fi gata, iar constructorii îsi vor da acordul cã tribuna poate fi folositã, atunci acolo va sta galeria Ceahlãului, dar si persoanele care beneficiazã de gratuitãti. O altã dorintã a conducerii clubului nemtean si a jucãtorilor este aceea ca spectatorii ce vin la meciuri sã fie cît mai mult alãturi de echipã. „Nu pot uita cã la meciul România - Luxemburg oamenii aplaudau fiecare efort al jucãtorilor români. Acum, la meciul bun contra Buzãului, la o gresealã micã a lui Vitelaru, multi au început sã fluiere. Acesti bãieti au nevoie de ajutorul publicului si simt nevoia încurajãrilor în multe momente ale partidelor“, a adus Mãstãcãneanu la cunostinta publicului una dintre doleantele jucãtorilor. Acesta a mai spus cã se asteaptã la un stadion plin cu Dinamo si cã îsi doreste mult ca pietrenii sã încurajeze echipa gazdã din primul si pînã în ultimul minut.
Conducerea clubului pietrean nu îsi face griji cã vineri va veni Dinamo la Piatra Neamt, iar în tribune sigur vor fi cîteva sute de fani ai echipei lui Mircea Rednic, care la Buzãu si-au dat în petec si au provocat incidente majore în timpul partidei cu Gloria. Se are încredere în organizarea foarte bunã a Jandarmeriei nemtene, fapt dovedit în atîtea rînduri pînã acum, chiar si la jocul international România - Luxemburg de la finalul lunii martie si încheiat cu 3-0 pentru elevii lui Victor Piturcã. „Jandarmii sînt foarte bine organizati la noi si am încredere cã totul va fi bine la meciul cu Dinamo. Si mã mai bazez pe ceva cînd spun cã totul se va termina fãrã probleme: suporterii nemteni sînt civilizati si nu riposteazã la încercãrile galeriilor venite cu echipele adverse“, a fost concluzia oficialului nemtean.

Articol afisat de 1349 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective