Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, victorie în grafic

Ceahlãul are punctaj maxim dupã primele douã etape disputate din noul sezon competitional al ligii a doua. Dupã victoria concludentã din runda trecutã, de la Bacãu, bãietii lui Florin Marin si-au trecut în cont alte 3 puncte în urma succesului la limitã, scor 1 - 0, obtinut în fata echipei Dunãrea Galati. Dacã în disputa de la Bacãu au prestat un joc foarte bun, sîmbãtã, în fata propriilor suporteri, galben - negrii au suferit pentru cele 3 puncte pînã în minutul 90. Asa cum era de asteptat, gruparea de la malul Dunãrii a venit sã se apere sub Pietricica, iar antrenorul Dãnut Oprea a format un baraj greu de trecut în fata portarului Mindileac. Gazdele au depãsit destul de greu aceastã redutã, însã au fãcut-o decisiv în prima reprizã, cînd au si marcat în urma unei faze fixe ce l-a avut la finalizare pe acelasi Barna, jucãtor ce punctase si în runda inauguralã la Bacãu. Miron a centrat din corner, portarul gãlãtean a iesit neinspirat si Barna, pe fazã, a trimis balonul în plasã. Pietrenii au anuntat deschiderea scorului la ocazia monumentalã a lui Floricel, care, din 10 metri, singur cu portarul advers, a trimis balonul în nori. Dupã pauzã, oaspetii au iesit mai curajos la atac, însã cele mai mari ocazii le-au avut tot fotbalistii pietreni prin Cebotaru si Afusi, care nu l-au putut învinge pe Mindileac cu suturi din careu. Tînãrul Staicu, intrat pe teren în partea a doua, în locul lui Miron, a avut ocazia de 2 - 0, însã a nimerit bara la centrarea lui Bãdescu. Gazdele au avut emotii pînã pe final, însã au apãrat avantajul luat în prima reprizã si au obtinut cele 3 puncte importante în lupta pentru promovarea în liga întîi. Meritoriu pentru echipa de la poalele Pietricicãi este si faptul cã nu a primit gol în cele douã partide, iar bãietii lui Florin Marin privesc încrezãtori derbiul din etapa viitoare, cînd vor juca tot pe teren propriu, cu Progresul Bucuresti. La oaspeti au evoluat titulari Cristescu si Ionut Enache, jucãtori care au plecat de la Ceahlãul, însã acestia nu s-au remarcat pe durata celor 90 de minute.
„A fost un joc disputat, însã sînt supãrat pe centralul partidei care a fluierat mai mult în favoarea gazdelor. Ambele formatii au fãcut eforturi pe teren si cred cã meritam un rezultat de egalitate. Asta e, se stie situatia noastrã, care am revenit în liga a doua în locul celor de la Poiana Cîmpina si este mai greu pînã ne regãsim. Obiectivul nostru este clasarea în primele 10 locuri la finele sezonului“, a declarat Dãnut Oprea, antrenor Dunãrea Galati.
De partea cealaltã, Mihai Ionescu, secund FC Ceahlãul, a punctat: „Asa cum ne asteptam a fost un joc dificil însã importante sînt cele 3 puncte puse în joc. E bine cã usor - usor începem sã crestem în joc. Aceste 6 puncte obtinute în primele douã etape ne dau sperante si încredere cã putem obtine un rezultat bun în dificila confruntare de sîmbãtã cu Progresul Bucuresti.

Articol afisat de 1456 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan TABLAN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dragos_quicki la data 25.08.2008 08:51
Bilet la tribune?
Conducatorii Ceahlaului sunt inconstienti? Dupa ce primaria imprumuta cu 300 de mii de coco clubul, practic acei bani imi vin mie la intretzinere, mai vreti si bani la intrare? :) Sunteti taaaari! Va iubeeesc!
Ad�ugat de dragos_quicki la data 25.08.2008 09:42
Bilet la tribune?
Conducatorii Ceahlaului sunt inconstienti? Dupa ce primaria imprumuta cu 300 de mii de coco clubul, practic acei bani imi vin mie la intretzinere, mai vreti si bani la intrare? :) Sunteti taaaari! Va iubeeesc!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective