Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Octombrie 2005
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Cupa Cimentul“, sărbătoare atletică de anvergură

„Cupa Cimentul“, sărbătoare atletică de anvergură

• ediția a IV-a a cupei a adunat la start circa 100 de tineri sportivi

Concursul interjudețean de atletism „Cupa Cimentul“, ediția a IV-a, a reunit la Bicaz, sîmbătă 8 octombrie, în jur de o sută de sportivi, copii și juniori, ce bat la porțile performanței. Ei au reprezentat cluburi sportive din Piatra Neamț, Bacău, Tîrgu Neamț și Bicaz, dar și unele școli generale din orașul gazdă sau Vaduri. În urma confruntărilor au urcat podiumul de premiere Păvălău Elena - CS Ceahlăul, Tătar Alexandra - Școala Dodeni și Țuțuianu Sabina - CS Ceahlăul la categoria Copile II Fete, Grigorescu Daniel - CS Cimentul, Pușcașu Gabriel - CSS Bacău și Ciobanu Valentin - Școala Dodeni la categoria Copii II Băieți, Filip Petronela - CS Ceahlăul, Cibea Daniela- CS Cimentul și Bobric Diana - CSS Piatra Neamț, la categoria Copile I Fete și Soltănescu Dragoș - CS Cimentul, Cucolea Andrei - CSS Tîrgu Neamț și Tanko Marius - CSS Piatra Neamț. Cît privește vîrsta junioratului, întrecerile au făcut ca pe același podium să urce Borcea Simona - CSS Bacău, Purice Alina și Butuc Ramona , ambele la CSS Piatra Neamț, la Juniori III Fete și Moraru Bartolomeu - CSS Bacău, Dorobanțu Alexandru - CSS Ceahlăul și Băetu Alexandru - CSS Tîrgu Neamț, la Juniori III băieți, iar la Juniori I și II Fete și Băieți, în ordine Filip Oana - CSS Tîrgu Neamț și Matei Răzvan - CSS Bacău, s-au clasat pe locul I.
„Organizarea concursului a fost ireproșabilă, văzîndu-se și acum că prin sprijinul Carpatcement - Sucursala Bicaz, pot fi organizate întreceri sportive de înltă ținută. A fost o participare numeroasă, la start aliniindu-se atît sportivi ce au în palmares performanțe de nivel național, dar și copii sau tineri ce abia află ce înseamnă atletismul. Aș sublinia aici copiii școlii din Vaduri sau a celor din Bicaz care au participat cu rezultate notabile, cum sînt Diana Bobric și Marius Tanko în care prevăd un viitor bun pentru atletismul chiar românesc. Au participat campionii naționali de la CSS Bacău, care au constituit un exemplu fericit pentru ceilalți sportivi. Vreau să remarc emulația ce s-a creat de-a lungul celor patru ediții în jurul acestui concurs, copiii știind deja că în octombrie se vor întrece la Bicaz“, a declarat profesorul Ilie Popescu, antrenor de atletism de la CSS Piatra Neamț. De altfel, tinerii atleți prezenți la Bicaz au avut ocazia să cunoască și două foste multiplecampioane naționale, cu ocazia festivităților de premiere - Iulia Negură, actualmente antrenoare la CS Ceahlăul Piatra Neamț și Carmen Moșneagu, antrenoare la CSS Bacău. Din partea gazdelor a fost prezent pe tot parcursul concursului Mugurel Sterca, președintele CS Cimentul Bicaz, care a apreciat modul în care s-a desfășurat cea de-a patra ediție a „Cupei Cimentul“ și mai ales participarea numeroasă a copiilor și tinerilor la Bicaz: „A fost nemaipomenit. Participarea numeroasă a demonstrat că întîlnirea sportivă se bucură de apreciere. Sper ca ediția a VI-a să fie un început pentru confruntarea de anul viitor, cînd credem că vor veni la Bicaz și alte cluburi din țară. Pentru organizare îl felicit în mod deosebit pe sufletul acestui sport în orașul nostru, Constantin Adam“.
De reținut că primii clasați la toate categoriile au fost răsplătiți cu premii în bani, la constituirea fondului de premiere contribuind CS Cimentul și Direcția Județeană Neamț de Tineret și Sport, reprezentată prin Daniel Ene.

Articol afisat de 1606 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ion ASAVEI)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaționale Stiri Internaționale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective