Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moriºca de vorbe dintre primarul ªtefan ºi preºedintele Constantin

• preºedintele CJ a afirmat cã nocturna de la stadion nu era necesarã • aceasta este o replicã la acuzele primarului care a afirmat cã ºeful CJ face deplasãri în strãinãtate plãtite cu bani publici •

Seria contrelor dintre conducerile Consiliului Judeþean Neamþ ºi Primãriei Piatra Neamþ continuã ºi nimic nu pare sã atenueze starea de spirit tensionatã instalatã între cele douã administraþii care defileazã sub culorile partidelor opozante, PSD ºi PNL. Pînã acum, în moriºca de vorbe au intrat tot felul de subiecte, dar majoritatea discuþiilor s-au purtat pe marginea unor investiþii aflate în derulare în Piatra Neamþ - reabilitarea Centrului Istoric ºi iluminatul public - a activelor preluate, potrivit administraþiei locale pietrene, ilegal de la Aqua Calor de cãtre Compania Judeþeanã „Apa Serv“, în timpul guvernãrii locale trecute.
O acuzã recentã, a lui Gheorghe ªtefan, primarul municipiului Piatra Neamþ, îndreptatã împotriva lui Dan Vasile Constantin, preºedintele CJ, a aprins o nouã pãlãlaie: el a afirmat cã ºeful administraþiei judeþene efectueazã vizite în strãinãtate în interes particular, finanþate cu bani publici.
Subliniind cã atît timp cît se va face referire la instituþia Consiliului Judeþean ºi la persoana sa va replica, preºedintele CJ Neamþ a declarat cã Primãria Piatra Neamþ s-a implicat în realizarea unor investiþii inutile, asta în timp ce o serie de aspecte importante de ordin social au rãmas nerezolvate: „Deplasarea mea în strãinãtate a echivalat cu cîteva milioane de lei ºi nu se poate face o comparaþie cu investiþia fãcutã în nocturna din Piatra Neamþ. Nimeni nu a sesizat cã din aceºti bani publici puteau fi acordate gratuitãþi în transportul pensionarilor din tot oraºul, ajutoare pentru încãlzire pentru cîþiva ani buni. Nu vãd de ce municipalitatea trebuie sã plãteascã pentru nocturnã, chiar dacã aceasta este realizatã pentru stadionul care aparþine municipalitãþii“.
La rîndul sãu, primarul Gheorghe ªtefan a subliniat cã nocturna se numãrã printre obiectivele preluate de la fosta administraþie localã: „Proiectul de realizare a nocturnei pentru Stadionul Municipal a fost realizat în perioada administraþiei PSD, fiind prevãzuþi, în buget, 10 miliarde de lei pentru acest obiectiv. Noi nu am fãcut decît sã continuãm un obiectiv început de cãtre cei care, astãzi, spun cã nu reprezintã o investiþie utilã. Cît despre acordarea gratuitãþii în transportul pensionarilor, aceasta se face tot în baza unei Hotãrîri de Consiliu Local aprobate de cãtre administraþia PSD“.

Articol afisat de 1423 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective