Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2005
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Noiembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic, victorie cu lãutari

Unic, victorie cu lãutari

• Unic a învins cu 3-1 (25-21, 25-27, 25-17, 25-23) pe Dinamo Bucureºti • sala a fost plinã, iar fondul sonor a fost asigurat de galerie ºi de un taraf lãutãresc •

Unic Piatra Neamþ a obþinut sîmbãtã un succes important pentru moralul echipei ºi pentru situaþia din clasament, reuºind sã îngenuncheze pe Dinamo Bucureºti. Scorul final al partidei din Sala Ceahlãul a fost 3-1 (25-21, 25-27, 25-17, 25-23), dupã un meci tensionat, viu disputat ºi cu faze spectaculoase, care au avut darul de a apropia ºi mai mult publicul de tînãra echipã a Unicului. Surpriza de sîmbãtã a venit în primul rînd de pe banca tehnicã a gazdelor, deoarece Berthold Vãsuicã a fost numit antrenor principal, iar secund este Viorel Roºioru. În teren, Unic a fost o formaþie mult mai concentratã, mai înverºunatã ºi mai dornicã de victorie. Dinamo a arãtat ca o echipã ce se aflã în plinã perioadã de cãutãri, deoarece coeziunea a lipsit cu desãvîrºire la gruparea din capitalã. Momentele inedite ale serii au fost date de un taraf lãutãresc, care a cîntat pe toatã durata întîlnirii.
Unic a jucat sîmbãtã foarte bine, dar a excelat în faza defensivã. Blocajul a reuºit sã anihileze majoritatea atacurilor adversarelor, a mai înmuiat forþa acestora, iar în linia a II-a gazdele au avut intervenþii foarte bune care au menþinut mingea în joc ºi au dat ocazia de a scoate puncte preþioase. Setul întîi a fost început bine de oaspete, care au condus cu 8-3. Unic a profitat apoi de nesiguranþa formaþiei bucureºtene, a egalat la 16 ºi a preluat apoi repede conducerea, 20-17, ºi a încheiat victorioasã, 25-21. O revenire spectaculoasã a înregistrat în setul al II-lea. Dinamo, de la 3-8, a întors jocul ºi a cîºtigat în final cu 27-25, dupã ce la ridicãtoarea gazdelor Chirilov s-a vãzut lipsa de experienþã. Setul al treilea a fost unul incredibil pentru Unic, formaþie care a cîºtigat punct dupã punct ºi a îngropat o echipã oaspete ce nu a reuºit sã joace mai nimic. Lupta din setul al patrulea a fost din nou echilibratã, ambele formaþii trecînd, pe rînd, la conducere. Pînã la urmã, Unic s-a dovedit a fi echipa cu mai multã vivacitate, 25-23, iar succesul este unul care mãreºte ºansele de calificare în cupele europene. Voleibalistele care au adus Unicului aceastã victorie sînt: Chirilov (Bogendorfer), Nedelcu, Zaharia, Sobo, Voivod, Iordache, Mastahac, Encicã, Criºan.
„A fost un meci foarte greu, pe care l-am pregãtit bine alãturi de fete ºi de întreaga conducere a echipei ºi mã bucur mult pentru rezultat. A fost primul meu meci ca antrenor principal ºi sper sã continui pe aceastã linie în noua mea funcþie“, a declarat noul antrenor principal al Unicului, Berthold Vãsuicã. Urmãtorul meci al Unicului va fi în deplasare împotriva celor de la Constructorul IOR Bucureºti.
(FOTO: Berthold Vãsuicã a fost numit antrenor principal la Unic)

Articol afisat de 1380 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective