Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 3 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Steaua vs Betis, start în rãzboiul declaraþiilor

• Gigi Becali: „Betis este ca ºi eliminatã“ • „avem o dublã manºã cu Steaua, de care nu am nici o îndoialã cã nu vom trece“, a replicat Miguel Angel, mijlocaºul lui Betis •

Rãzboiul declaraþiilor între Steaua Bucureºti ºi Betis Sevilla, care se vor întîlni în optimile de finalã ale Cupei UEFA la fotbal, a început. Primul care a „mutat“ în acest sens a fost patronul formaþiei române, Gigi Becali, care a spus cã „Betis este ca ºi eliminatã“, dupã ce a sfinþit Stadionul Naþional, din capitalã. De partea cealaltã, jucãtorul Betisului, Miguel Angel, susþine cã echipa sa nu se poate împiedica de fosta campioanã a Europei. Mijlocaºul spaniol este accidentat încã din toamnã, din meciul din Liga Campionilor cu Cheslea Londra, scor 1-0, ºi este sigur cã va juca ºi în Cupa UEFA în acest sezon. „Sper sa revin cît mai curînd. Avem o dublã manºã cu Steaua, de care nu am nici o îndoialã cã nu vom trece“, a spus Miguel Angel. Portarul grupãrii spaniole, Toni Doblas, sperã sã apere în meciul cu Steaua, dupã ce, în ultima vreme, antrenorul Lorenzo Serra Ferer l-a preferat în locul sau pe Pedro Contrerras. „Mi-ar placea sã debutez în UEFA, pentru cã încã nu am jucat deloc în aceastã competiþie“, a spus Doblas.
Steaua se aflã în prezent în cãutarea unor noi jucãtori care sã întãreascã lotul grupãrii din Ghencea. ÃŽn prezent Cosmin Olãroiu îl testeazã pe jucatorul peruan Gianmarco Loncharich, însã ar putea sã îl aducã pînã în varã ºi pe australianul David Carney. Acesta este mijlocaº în lotul echipei FC Sydney ºi component al lotului naþional al Australiei, echipã calificatã la CM din Germania. Cum campionatul Australiei se terminã în martie, jucãtorii acestei naþionale trebuie sã îºi gãseascã noi echipe pentru care sã evolueze pînã la varã pentru a rãmîne în formã. Transferul acestuia în campionatul româmesc este însã pus sub semnul întrebãrii. „Transferul mijlocaºului David Carney la Steaua este în impas, cu ºanse foarte mici de a se realiza, deoarece jucãtorul nu doreºte sã evolueze mai mult de trei luni în România, în timp ce Steaua a solicitat sã aibã prima opþiune de transfer din varã“, a declarat impresarul Marcel Popescu. Agentul a precizat cã fotbalistul nu este foarte încîntat sã evolueze mai mult de trei luni în România din cauza imaginii nefavorabile a fotbalului românesc peste hotare. „Degeaba avem douã echipe în primãvara europeanã, dacã imaginea României în strãinatate nu este foarte bunã. Carney a crescut ca fotbalist în Anglia (n.r. - la Everton) ºi-i este greu sã accepte sã joace în campionatul nostru cînd aude ºi citeºte fel ºi fel de lucruri despre România ºi fotbalul de aici. Mai avem de muncit pînã ne vom cîºtiga credibilitatea“, a spus Popescu.
Refuzul lui Carney de a evolua mai mult de trei luni în România ar putea fi cauzat ºi de situaþia unui alt jucator australian, Michael Thwaite, aflat în conflict cu clubul FC Naþional în ceea ce priveºte situaþia sa contractualã. Cu toate acestea, Thwaite a dat alte stafuri colegului sãu de la naþionalã. „Cu ocazia meciului cu Bahrain, l-am întîlnit pentru prima datã pe Carney ºi chiar m-a întrebat cîteva lucruri despre Steaua. I-am recomandat sã vinã în România, deoarece Steaua este un club mare, care are rezultate foarte bune în Cupa UEFA“, a declarat Michael Thwaite.

Articol afisat de 1535 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective