Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Martie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Se jurã cã nu... fug

Se jurã cã nu... fug

• parlamentarii PSD din Neamþ susþin cã nu vor pleca din partid • „probabil cã sînt colegi de partid care vor pleca, dar nici unul nu este din PSD Neamþ“, subliniazã deputatul Ioan Munteanu • „eu sînt de pãrere cã aceste zvonuri sînt lansate de cineva din exterior, doar pentru a dezbina PSD“, afirmã deputatul Rãzvan Bobeanu •

Demisii, demiteri, retragerea sprijinului politic, acestea sînt „transformãrile“ la ordinea zilei în vîrful PSD, din ultima perioadã. Degringolada creatã în formaþiunea politicã a început sã dezvãluie, tot mai pregnant, antipatiile, sã arate cine pe mîna cui merge.
Informaþiile din teritoriu, cu precãdere cele legate de plecarea din rîndul social-democraþilor a unui numãr important de aleºi locali, au pus pe jar conducerea centralã care a ieºit la scenã deschisã cu declaraþii contradictorii: cînd dînd vina pe presiunile exercitate de Alianþa aflatã la Putere, cînd ameninþîndu-i pe dezertori cã soluþia aleasã este cea a „drumului fãrã întoarcere“. Un alt aspect care îngrijoreazã, cel puþin la fel de mult, este intenþia unor parlamentari de a pãrãsi formaþiunea. Asemenea informaþii i-au vizat ºi pe deputaþii ºi senatorii de Neamþ, însã, contactaþi, ei au afirmat cã acestea sînt doar speculaþii. ¬„Nu voi pleca din PSD. Mai am foarte multe lucruri de fãcut ºi aici le voi realiza. Nu voi pãrãsi rîndurile partidului, chiar dacã unii din Organizaþia Neamþ s-ar bucura foarte mult de acest lucru. De asemenea, pot spune cã nici unul dintre parlamentarii PSD de Neamþ nu va pãrãsi formaþiunea. Eu sînt de pãrere cã aceste zvonuri sînt lansate de cineva din exterior, doar pentru a dezbina PSD. ÃŽn Camerã au circulat niºte liste pe care erau trecuþi toþi deputaþii, dupã cum ar urma sã plece - unii cu Adrian Nãstase, alþii cu Victor Ponta. Dar aceste liste nu sînt reale“, a declarat deputatul Rãzvan Bobeanu.
Deputatul Ioan Munteanu a fost foarte ferm în afirmaþii, subliniind cã „nici unul dintre parlamentarii PSD de Neamþ“ nu va pãrãsi partidul. „Se doreºte destabilizarea PSD cu apariþia acestor zvonuri. Probabil cã sînt colegi de partid care vor pleca, dar niciunul nu este din PSD Neamþ. Majoritatea au fost contactaþi ºi li s-a propus sã pãrãseascã PSD, dar foarte puþini acceptã. Mai ºtiu doar cã Victor Ponta, împreunã cu 8-9 colegi mai tineri, vor pleca spre formaþiunea condusã de Cosmin Guºã“, a afirmat Ioan Munteanu.
Senatorul Ioan Chelaru a fost clar ºi concis: „Am ales o doctrinã, un partid ºi nu le voi pãrãsi niciodatã“. Pe de altã parte, deputatul Ioan Bivolaru a subliniat cã nu se poate despãrþi de PSD: „Dupã ºtiinþa mea, colegii mei nu au declarat decît cã nu au timp de plimbat prin alte formaþiuni politice. ÃŽn ceea ce mã priveºte, pot spune cã am muncit prea mult pentru acest partid ca, acum, sã-i dau douã ºuturi“.
Cel de al cincilea parlamentar social democrat de Neamþ, Iulian Iancu, a declarat, de asemenea, cã va rãmîne fidel PSD.

Articol afisat de 2087 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective