Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Aprilie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Voleibaliºtii pietreni, încurajaþi de primarul ªtefan

Voleibaliºtii pietreni, încurajaþi de primarul ªtefan

• Volei Club Municipal va juca, joi, de la ora 18, finala Cupei României • adversari sînt voleibaliºtii de la Tomis Constanþa

Componenþii echipei Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ au fost vizitaþi de primarul Gheorghe ªtefan, înainte de plecarea spre Bucureºti. ÃŽn capitalã, joi seara, 20 aprilie, de la ora 18, în Sala Floreasca, se va disputa finala Cupei României la volei masculin. Edilul municipiului Piatra Neamþ „le-a ordonat“ voleibaliºtilor ºi antrenorilor sã aducã trofeul la Piatra Neamþ, avînd în vedere cã este singura posibilitate pentru o echipã din oraº de a cîºtiga o competiþie de o asemenea importanþã pe plan naþional. VCM-LPS Piatra Neamþ a plecat astãzi la Bucureºti pentru a pregãti acolo ultimele detalii tehnico-tactice de dinaintea partidei cu Volei Club Municipal Tomis Constanþa. Importanþa disputei este datã ºi de faptul cã victoria ar aduce grupãrii pietrene cea mai mare performanþã din istoria clubului ºi ar asigura prezenþa în cupele europene în sezonul 2006-2007.
Constantin Niþã, directorul clubului pietrean, a precizat cã jucãtorii sînt pregãtiþi din toate punctele de vedere pentru a juca cel mai bun volei în finala de joi ºi cã toþi sînt încrezãtori în victorie. „Echipa a plecat de astãzi (n.r. - ieri) la Bucureºti pentru a face antrenamente în sala în care va avea loc meciul. Este important sã ne pregãrim acolo pentru ca toatã lumea sã se acomodeze cu sala ºi condiþiile pe care le oferã. Am discutat ºi cu bãieþii ºi cu antrenorii ºi toatã lumea îºi doreºte victoria. Toþi sîntem conºtienþi de performanþa de care sîntem aproape ºi nu vrem sã ratãm ocazia de a cîºtiga un trofeu pentru voleiul nemþean ºi pentru sportul din aceastã zonã a þãrii“, a declarat Constantin Niþã, directorul VCM-LPS Piatra Neamþ. Oficialul pietrean a mai afirmat cã este conºtient de diferenþa de finanþare între cele douã cluburi, dar a mai spus cã echipa vrea sã arate cã bugetul nu se vede în teren, unde formaþiile intrã cu aceleaºi ºanse la începutul confruntãrii.
Deºi se dorea perfectarea unor partide amicale înainte de finalã, meciurile de pregãtire nu mai sînt posibile, deoarece echipele contactate au terminat campionatul ºi jucãtorii au plecat în vacanþã. „Din pãcate, programarea finalei la o distanþã atît de mare de ultimul joc al campionatului i-a fãcut pe conducãtorii unor cluburi sã îi lase pe jucãtori în vacanþã. Noi am vrut sã jucãm împotriva celor de la Petrom Ploieºti ºi Dinamo, echipe care s-au clasat pe podiumul campionatului, însã ambele cluburi au intrat în vacanþã. Ne-am gîndit ºi la Steaua, am vorbit ºi cu ei, dar situaþia este aceeaºi ºi în cazul lor. Asta este, de acum nu ne rãmîne decît sã ne antrenãm în urmãtoarele zile“, a încheiat conducãtorul clubului pietrean. ÃŽn aceste condiþii, VCM-LPS Piatra Neamþ a jucat ultimele douã meciuri pe 5 ºi 8 aprilie, încheiate cu victorii contra celor de la Volei Club Rîmnicu Sãrat ºi Remat Zalãu.

Articol afisat de 1483 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective