Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 2 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Spintecat de la zaruri

• un romaºcan a înjunghiat un bucureºtean, dupã o ceartã iscatã la o partidã de table • agresorul a dispãrut, fiind cãutat de poliþiºti •

Un bucureºtean domiciliat fãrã forme legale în municipiul Roman este în stare foarte gravã, dupã ce a fost înjunghiat în burtã, duminicã seara, 30 aprilie, în urma unui scandal izbucnit la o partidã de table. În momentul prezentãrii la spital, Ion Marcu, în vîrstã de 49 de ani, a declarat medicului chirurg de gardã cã a fost înjunghiat, în vecinãtatea unui bar, de o persoanã pe care nu o cunoºtea prea bine. Bãrbatul era în stare gravã, fiind supus, în regim de urgenþã, unei intervenþiii chirurgicale care a durat mai bine de trei ore.
„Pacientul prezenta o plagã extrem de complexã, care a secþionat intestinul subþire, în ºase locuri, mezenterul în douã locuri ºi mezocolonul drept, în douã locuri. Lama cuþitului a lezat, tangenþial, înveliºurile venei cave inferioare. Pacientul prezenta un hematom retroperitoneal, masiv. Cuþitul a secþionat intestinele întîlnite în cale, ca o þepuºã, pãtrunzînd la vreo trei centimetri sub duoden, secþionînd doar parþial vena cavã, asta salvîndu-l pe pacient. Plus cã acesta avea circa doi litri de sînge în cavitatea abdominalã. Dacã era secþiune completã a acestei vene, pacientul deceda. S-au efectuat suturã vascularã, drenaje, bolnavul aflîndu-se, în prezent, în Secþia Terapie Intensivã. Dacã acesta va ieºi din starea de ºoc, este posibil sã supravieþuiascã. Problema ºocului postoperator, este, însã, foarte importantã, prognosticul nostru fiind, încã, rezervat“, a declarat doctor Dan Arvãtescu, ºeful Secþiei chirurgie.

Cuþitarul, cãutat de Poliþie

Poliþiºtii au stabilit cã bucureºteanul era sã-ºi piardã viaþa dintr-o prostie.Principalul suspect nu este, deocamdatã, de gãsit. „Din primele cercetãri, a reieºit cã incidentul, care a culminat cu aceastã infracþiune, încadratã, deocamdatã, drept tentativã de omor, a început într-un bar, unde Ion Marcu juca o partidã de table cu un tînãr, Cristian D., în vîrstã de 23 de ani, din Roman. ÃŽntre cei doi s-a iscat un conflict spontan ºi o altercaþie. Aceºtia au ieºit în faþa localului, unde, cu un cuþit, tînãrul din Roman ºi-a lovit adversarul, în abdomen. Victima a ajuns la spital, unde s-a stabilit cã leziunile suferite i-au pus viaþa în pericol, fiind necesarã o intervenþie chirurgicalã“, a declarat inspector Cãtãlina Bãdeanu, ofiþer de relaþii publice în cadrul Inspectoratului de Poliþie al Judeþului Neamþ. Aceasta a mai menþionat cã, în prezent, se efectueazã cercetãri, pentru gãsirea lui Cristian D.

Articol afisat de 1669 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara BUGA, Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective