Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamt, învinsa de doua echipe din Liga Nationala

Handbal Club Feminin Piatra Neamt, echipa care face parte din Seria Est a Diviziei A, a jucat miercuri si joi singurele trei meciuri de verificare din aceasta vara, în compania a doua formatii care activeaza în Liga Nationala. Este vorba despre Otelul Galati si HC Dunarea Braila, iar jocurile au avut loc în Sala Siderurgistul din Galati. Primul meci a avut loc în compania echipei gazda, Otelul, iar scorul înregistrat în partida de miercuri dimineata a fost 28-23 pentru otelare. Au urmat partidele contra brailencelor. Mai întîi, miercuri seara, HC Dunarea a cîstigat cu 27-22, dupa ce la pauza a fost 14-12 pentru HCF Piatra Neamt. ÃŽn jocul de joi dimineata, antrenorul Dan Valentin a ales sa foloseasca mai multe jucatoare tinere din lotul pe care îl are la dispozitie. ÃŽn aceste conditii si avînd în fata o aparare care a jucat destul de dur în propriul semicerc, HCF a pierdut cu 21-35. „A fost un turneu foarte util pentru noi. Au fost primele meciuri de verificare ale acestei pauze lungi de vara, dar pot spune ca mi-am facut o parere destul de realista despre ceea ce mai este de lucrat la echipa. Daca în primele doua jocuri am încercat sa folosim cît mai mult jucatoarele care vor fi de baza în campionat, în ultimul duel, cel cu Braila, am bagat în teren tineretul. Cu destul de multa frica, mai ales ca Braila a jucat si destul de tare, fetele s-au miscat bine si acum stiu ce am de facut în continuare“, a declarat Dan Valentin, antrenorul formatiei HCF Piatra Neamt. Gruparea moldoveana a fost nevoita sa renunte la participarea la un turneu la Ploiesti, la finalul acestei saptamîni, acolo unde ar fi putut întîlni pe Astral Posta Cîlnau, pe Rapid Bucuresti si CSM Ploiesti, ultima fiind noua colega de serie a nemtencelor.
Tehnicianul a mai precizat ca Oana Rotaru si Adina Ghidoarca trebuie sa mai fie menajate pentru a se reface complet dupa interventiile chirurgicale suferite pe parcursul sezonului precedent, în timp ce Camelia Bucur a dat, înca o data, o lectie de handbal. De asemenea, Dan Valentin considera ca un post descoperit este cel de inter dreapta acolo unde mai trebuie lucrat cu cele doua tinere jucatoare pe care le are la dispozitie.
HCF Piatra Neamt va juca primul meci oficial al campionatului pe 10 septembrie cu CSM Sfîntu Gheorghe, în Sala Ceahlaul. Va urma apoi meciul de la CSM Bucuresti, iar în runda a III-a se va juca, tot în Sala Ceahlaul, partida cu Stiinta Bacau. Dupa cum se stie deja, HCF Piatra Neamt nu se va putea baza în acest sezon pe serviciile jucatoarelor Iulia Puscasu, plecata la Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Gabriela Mihalschi, plecata la HCM Baia Mare, Carmen Rosu, Irina Angheluta si Gabriela Caescu, care s-au retras din activitatea sportiva.

Articol afisat de 1472 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective