Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

VCM-LPS Piatra Neamt, al doilea turneu într-o saptamîna

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt se afla de ieri la Dej, acolo unde participa la un turneu de pregatire organizat de conducerea primdivizionarei Unirea, din localitate. ÃŽntrecerea a început ieri dupa-amiaza, iar formatia antrenata de tehnicienii Dan Gavril si Nicu Burus are ca adversare pe Unirea Dej, Universitatea Jolidon Cluj Napoca si Universitatea Explorari Baia Mare. Constantin Nita a spus ca echipa sa trebuie sa arate la Dej o continuitate a prestatiilor din urma cu o saptamîna, cînd a jucat mult mai bine decît formatiile prezente la editia a VIII-a a Cupei Municipiului Piatra Neamt la volei masculin. „Astept o comportare la fel de buna ca la turneul gazduit de noi în Sala Ceahlaul. Mi-ar face placere sa vad continuitate si sa vad ca relatiile de joc s-au mai îmbunatatit în ultima saptamîna. Nu avem probleme medicale, astfel ca antrenorii si jucatorii trebuie sa pregateasca foarte bine fiecare meci“, a declarat Constantin Nita, directorul clubului pietrean. Turneul de la Dej a început ieri, iar voleibalistii nemteni au jucat dupa-amiaza cu gazdele de la Unirea. Astazi, de la ora 10.30, elevii tehnicienilor Gavril si Burus vor da piept cu Universitatea Cluj Napoca, iar, dupa-amiaza, de la ora 16, vor întîlni pe Universitatea Explorari Baia Mare, formatie care va reprezenta Romania în Cupa Confederatiei Europene de Volei. „Avem ocazia sa vedem la lucru si adversarele din primele doua etape. Conform tragerii la sorti efectuate în luna mai vom juca în primul meci la Universitatea Explorari Baia Mare, pentru ca apoi sa primim pe Universitatea Jolidon Cluj Napoca în Sala Ceahlaul. Este un moment bun sa tragem anumite concluzii, avînd în vedere sa startul oficial al sezonului nu este departe“, a mai spus Constantin Nita.
Pentru VCM-LPS Piatra Neamt acest turneu de la Dej este al doilea în numai o saptamîna, dupa întrecerea de la finalul saptamînii trecute din Sala Ceahlaul. Atunci jucatorii pietreni au cîstigat clar toate jocurile programate: 3-1, cu Dinamo Bucovina Cernauti (Ucraina), 3-0, cu Remat Zalau, si 3-0, cu CV Rîmnicu Sarat. Dupa competitia de la Dej, echipa nemteana va juca înca un turneu de verificare, la Zalau, în zilele de 15 si 16 septembrie, cu o saptamîna înainte de debutul în campionat.

Articol afisat de 1482 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective