Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
TREZIT DIN MORTI

TREZIT DIN MORTI

CĂ®nd toata lumea da vina pe gropile din carosabil, ca distrug suspensiile masinilor, strica aspectul oraselor, mai ales Ă®n fata strainilor, si pot duce la accidente grave, un incredibil caz, petrecut la Roman, vine sa sfideze Ă®ntr-un mod cu totul bizar toate criticile: un barbat caruia medicii din doua mari clinici ale Moldovei, Bacau si Iasi, nu Ă®i dadusera sanse de supravietuire dupa o tentativa de suicid a iesit din coma cĂ®nd Ambulanta care Ă®l transporta a „facut cunostinta“ cu o groapa din zona rutei ocolitoare a orasului. Cele petrecute au uimit atĂ®t lumea medicala, cĂ®t si pe rudele victimei, un barbat Ă®n vĂ®rsta de circa 40 de ani, din Margineni - Bacau. Imediat dupa soc, Ioan M. s-a ridicat Ă®n sezut, Ă®n autosanitara, ca trezit dintr-un vis urĂ®t. Cu doar cĂ®teva secunde mai Ă®nainte, acesta era tinut Ă®n viata de aparatura Salvarii si perfuzii, cei apropiati gĂ®ndindu-se la cele necesare pentru Ă®nmormĂ®ntare.
Neverosimilul caz s-a petrecut la Ă®nceputul saptamĂ®nii. Ioan M., caruia Ă®i place sa „traga la masea“, si-a pus streangul de gĂ®t dupa o cearta cu nevasta. Barbatul bause cĂ®teva sticle cu vin, iar, Ă®ntr-un moment de furie oarba, a legat o funie de o grinda si s-a atĂ®rnat Ă®n lat, Ă®n timp ce sotia si copiii bateau fasole afara. Primul noroc al sateanului a fost ca unul dintre fii, Ă®n vĂ®rsta de 17 ani, l-a vazut la timp si i-a dezlegat streangul, dupa care rudele au alertat Salvarea. Mai Ă®ntĂ®i, victima, care intrase Ă®n coma profunda si abia mai respira, a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde personalul nu a avut nici o sansa sa o readuca Ă®n simtiri. Asadar, medicii au decis la Ioan M. sa fie trimis imediat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, Ă®n speranta ca va trai. ĂŽnsotit Ă®n Ambulanta de tatal lui, margineanul a intrat pe mĂ®na profesorilor universitari din capitala Moldovei care, de asemenea, au trebuit sa se recunoasca neputinciosi Ă®n fata starii ranitului, Ă®n urma testelor efectuate. Asadar, ca Ă®n toate cazurile Ă®n care medicina nu poate lua locul divinitatii, barbatul a fost trimis spre casa, fara a i se acorda mari sanse. Incidentul petrecut pe ruta ocolitoare a Romanului, Ă®nsa, a contrazis toate asteptarile doctorilor si a adus mare bucurie familiei care se pregatea de doliu. Inclusiv victima, ce nu Ă®si aduce aminte nimic din ceea ce i s-a Ă®ntĂ®mplat, a pus salvarea pe seama lui Dumnezeu si a... gropii de la Roman, afirmĂ®nd, de pe patul spitalului de psihiatrie Ă®n care este internata, ca Ă®si va reface viata si va lua mai des calea... bisericii, Ă®n loc de cea a bauturii.

Articol afisat de 2620 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective